Zdravlje Simptomi i pomoć 10. srpnja 2018.

Koji su dodaci prehrani najbolji za ravnotežu crijevne mikroflore?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uravnotežena crijevna mikroflora jednako je važna za odrasle, dojenčad i djecu. Uvažavajući potrebe tih različitih dobnih skupina, francuski Laboratories Nutrisante razvio je dodatke prehrani Ultrabiotique sa kulturama mikroorganizama zaslužnim za održavanje uravnotežene crijevne flore.

Ultrabiotique kapsule sadrže bakterije prirodno prisutne u crijevima odraslih, otporne su na želučanu kiselinu i žučne soli, a preporuka je uzimanje za vrijeme terapije antibioticima, u stresnim situacijama i za vrijeme duljih putovanja. 

 | Author: PR Foto: PR

Način upotrebe: Po jedna kapsula dva puta na dan  

Pakiranje 16 kom, preporučena maloprodajna cijena 37,75 kn

Ultrabiotique infantile sadrži mliječne fermente: Bifidobacterium lactis i Lactobacillus rhamnosus. Navedeni sojevi prirodno su prisutni u crijevima djece i čine normalnu crijevnu mikrofloru. Osim mliječnih fermenata, sadrži i vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju i pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te vitamin A i fruktooligosaharide. Proizvod ne sadrži gluten i namijenjen dojenčadi i djeci. 

 | Author: PR Foto: PR

Način upotrebe: Sadržaj vrećice otopite u malo vode ili kompota i ponudite svom djetetu svako jutro tijekom 7 dana

Pakiranje 7 vrećica, preporučena maloprodajna cijena 49,77 kn

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.