Zdravlje 17. siječnja 2024.

Kate Middleton u bolnici nakon operacije abdomena, otkazala sve dužnosti do Uskrsa

Kate Middleton
Foto: Instagram Kate Middleton podvrgnuta je operaciji abdomena i dobro se oporavlja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kensingtonska palača objavila je u srijedu da je princeza od Walesa, koja je početkom ovog mjeseca napunila 42 godine, prethodnog dana bila podvrgnuta "planiranoj abdominalnoj operaciji" u London Clinic. "Operacija je bila uspješna, a očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, prije nego što se vrati kući na daljini oporavka", stoji u priopćenju.

"Na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti obavljanju javnih dužnosti prije Uskrsa. Princeza od Walesa cijeni zanimanje koje će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju za diskrecijom koja je prvenstveno u interesu njezine djece kao i želju da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni", nastavlja se u izjavi.

"Kensingtonska palača će stoga pružati ažurirane informacije o napretku Njezinog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije za dijeljenje. Princeza od Walesa želi se ispričati svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora odgoditi svoje nadolazeće dužnosti. Raduje se povratku dužnostima, čim to bude moguće", stoji u priopćenju.

Nakon otpuštanja iz bolnice, očekuje se da će se princeze Kate oporavljati u Windsoru. Princ i princeza od Walesa preselili su se u Windsor 2022. iz svoje rezidencije u Londonu. Pretpostavlja se da će princ William također smanjiti javne dužnosti kako bi podržao svoju suprugu tijekom njezina oporavka, kao i brinuo se za njihovo troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Kate-William Možda te zanima... Kraljevska dijeta Kate Middleton Dijeta

Neće obavljati službene dužnosti dok je princeza Kate u bolnici ili tijekom prvih dana njezina kućnog oporavka, piše People. Princeza Kate posljednji se put u javnosti pojavila na Božić kada se pridružila članovima kraljevske obitelji u njihovoj godišnjoj šetnji do crkve. Prošetala je s princem Williamom i njihovo troje djece - princom Georgeom (10), princezom Charlotte (8) i princem Louisom (5) - do crkve Svete Marije Magdalene u Norfolku.

Možda te zanima... Zubar Kate Middleton otkriva tajnu njenog savršenog osmijeha Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.