Zdravlje 10. travnja 2019.

Kampanja 'Nestali' u borbi za prestižnog 'web Oscara': I ti možeš glasati!

Foto: 24sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I ove će se godine dodijeliti dvije prestižne nagrade koje još nazivaju “internetski Oscari” - The Webby Awards i The Webby People’s Voice Awards. Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom poduprite ovaj humanitarni projekt 24sata.

Međunarodna akademija digitalnih umjetnosti i znanosti ocjenjivačko je tijelo koje čini više od 2000 industrijskih stručnjaka i tehnoloških inovatora.

U kategoriji kampanja društveno-odgovornog poslovanja među finalistima se našao i projekt 24sata Nestali u Domovinskom ratu na koji su izrazito ponosni.

Najvažnija mjesta u najvećim hrvatskim gradovima obilježeni su plakatima nestalih

Serijal Nestali je 24sata pokrenuo u studenom 2016. godine, i od tada svakog tjedna na svim 24sata platformama objavljuju ispovijesti članova obitelji koji više od četvrt stoljeća tragaju za svojim najmilijima nestalim u Domovinskom ratu. Želja cijelog tima 24sata je što više podignuti svijest o nestalima. Najvažnija mjesta u najvećim hrvatskim gradovima obilježili su plakatima nestalih i tamnim siluetama na tramvajima i postajama.

Nakon ispovijesti u serijalu Nestali, dvije su žene pronašle svoje najmilije

Sve aktivnosti objedinili su na digitalnom zidu plača. Na njemu su objavljene fotografije nestalih s čijim su obiteljima novinari 24sata razgovarali te linkovi na videopriloge i tekstove do sada ispričanih priča. Nakon ispovijesti u serijalu Nestali, dvije su žene pronašle svoje najmilije. Finale The Webby People Voice Awards za koji se borimo, za nas je čast i prestiž. Budući da o pobjedniku odlučuju glasovi ljudi, svojim glasom poduprite ovaj naš humanitarni projekt.

Registrirajte se, glasajte i slavite pobjedu s nama!

Klikom na link https://vote.webbyawards.com otvaraju se nominirane kampanje. Upišite u tražilici Search “Gone but not forgotten“ i kliknite vote. Upišite u mail i šifru po odabiru, potvrdite je na mailu i glasajte.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.