Zdravlje 13. travnja 2015.

Iskoristi popust na korekciju vida!

Opt-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Optical Express slavi 10 godina postojanja centra u Zagrebu i tom prigodom časti dodatnim popustom na sve metode laserske korekcije vida. Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi. Zahvati laserske korekcije vida obavljaju se već 35 godina, a do danas su toliko napredovali da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom

Riješi se kontaktnih leća i naočala

Danas je zahvat laserske korekcije vida potpuno uobičajeno i često rješenje za sve koji se zauvijek žele riješiti kontaktnih leća i naočala. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se mnogi i uvjerili. U Optical Express-u vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije, i što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost.

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, centar u Zagrebu među prvima je počeo obavljati zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas se Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue tehnologijom za korekciju vida te je prvi počeo koristiti IntraLase tehnologiju za izradu poklopca (femtosekundni laser), koju je odobrila i NASA.

Uživaj u proljeću bez dioptrije

Proslavu rođendana došle su podržati mnoge osobe iz javnog i društvenog života, zadovoljni pacijenti i suradnici koji su se također podvrgnuli laserskoj korekciji vida. Tako su osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić. Uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči. Uživaj u proljeću bez dioptrije i iskoristi dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida do 30. travnja 2015.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.