Zdravlje 11. ožujka 2016.

Učinkovita pomoć kod inkontinencije

Seni_Lady
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U svim je Bauerfeindovim specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda Proizvode SENI Lady tijekom ožujka moguće nabaviti uz akcijski popust od 30 posto, a kako biste lakše izabrali svojim potrebama najprimjereniju veličinu, dostupni su i njihovi besplatni uzorci

Svakodnevno smo suočeni s brojnim, ponekad teško rješivim zdravstvenim problemima. Neka od tih stanja vrlo su neugodna i još se uvijek smatraju tabuom – vrlo često nas je i sram zatražiti savjet liječnika. Jedna od široko rasprostranjenih tegoba je i nemogućnost kontrole mokraćnog mjehura, inkontinencija. Statistike pokazuju da je otprilike 12 posto ljudi svih dobnih skupina suočeno s tim problemom, no vrlo je teško doći do pouzdanih podataka jer se inkontinentne osobe vrlo rijetko obraćaju liječniku za pomoć.

Svaka četvrta žena ima problem s nekim vidom inkontinencije

Nažalost, približno svaka četvrta žena u aktivnoj dobi između 35. i 45. godine života susreće s nekom od formi nekontroliranog mokrenja. S inkontinencijom se susreću milijuni žena razne životne dobi, čak dvostruko više od muškaraca, a uzrok tome su trudnoća, porod, menopauza te sama struktura ženskog urinarnog trakta.

Mnoge se žene teško suočavaju s ovakvim gubitkom kontrole te fizičkim i psihičkim promjenama koje dolaze s inkontinencijom, a strah od nezgodne situacije u javnosti često ih sprječava u društvenim aktivnostima i druženjima te svakodnevnim obavezama. Problem se najčešće pokušava riješiti korištenjem standardnih, u ovu svrhu neadekvatnih i neučinkovitih higijenskih uložaka.

Popust i besplatni uzorci u Bauerfeindovim specijaliziranim prodavaonicama

Na našem je tržištu dostupna već prepoznatljiva linija vrlo diskretnih proizvoda za inkontinenciju Seni Lady, čiji kapaciteti upijanja uspješno pomažu svladavanju tegoba s nekontroliranim mokrenjem, bez obzira na njihov intenzitet. Proizvodi SENI Lady ispunjavaju očekivanja i najzahtjevnijih korisnica – dostupni u 6 veličina, anatomski su oblikovani i diskretni, prozračni, za kožu neagresivni, ne sadrže lateks i djelotvorno sprječavaju razvoj neugodnih mirisa.

U svim je Bauerfeindovim specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda. Proizvode SENI Lady tijekom ožujka moguće nabaviti uz akcijski popust od 30 posto, a kako biste lakše izabrali svojim potrebama najprimjereniju veličinu, dostupni su i njihovi besplatni uzorci.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.