Zdravlje 28. kolovoza 2010.

Hespo jastuke i poplune osvajaju...

Hespo450X300_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 23. srpnja do 28. kolovoza petero najsretnijih registriranih korisnika Zdrave Krave osvojilo je nagrade tvrtke Hespo: Gel jastuk Classic11, Latex jastuk Bodyflex, Memory jastuk Senzus, zaštitu za madrac dimenzija 160 x 200 i poplun dimenzija 140 x 200

Točan odgovor na nagradno pitanje po čemu su Hespo Partner madraci specifični, bio je da je jedna polovica istog madraca mekša, a druga tvrđa.

Sretni dobitnici koji su poslali točan odgovor i osvojili nagrade su:

  • Darko Kirinčić: Gel jastuk Classic11
  • Mirela Bošnjak Dozan: Latex jastuk Bodyflex
  • Dubravka Marguš Keršin: Memory jastuk Senzus
  • Carmen Culi: Zaštita za madrac dimenzija 160 x 200
  • Andreja Lisjak: Poplun dimenzija 140 x 200

Dobitnici će putem e-maila ili telefona biti obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade.

Za sudjelovanje u nagradnim igrama trebaš biti registrirani član portala www.zdravakrava.hr, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Hespo madraci i jastuci za kvalitetno spavanje

Kvalitetno spavanje ima iznimno važnu ulogu u svakoj životnoj dobi, od ranog djetinjstva do starije dobi i ako si to osigurao budi siguran da ćeš svakog dana zaspati, ali i probuditi se s velikim osmijehom na licu i biti spreman suočiti se sa svim izazovima novog dana.

Upravo tvrtka Hespo u svojem proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje: madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste kreveta, namještaj za spavaće i dječje sobe. Tvrtka Hespo već više od 20 godina ulaže velike napore, znanje i iskustvo da svojim madracima i namještajem osigura tebi i tvojoj obitelji udobno, zdravo i kvalitetno spavanje.

Više info: www.hespo.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.