Zdravlje 23. travnja 2018.

HEP i Neki Daniels Media obilježili Dan planeta Zemlje!

1/10
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dan planeta Zemlje obilježen je u sklopu Green City Projecta na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Ovoj manifestaciji pridružio se i HEP u sklopu svog razvojnog projekta eMobilnost

Na posebno dizajniranom štandu, HEP je predstavio svoj razvojni projekt eMobilnost u sklopu kojeg razvija mrežu punionica za električna vozila pod nazivom ELEN. Do sada diljem Hrvatske otvoreno je više od 50 ELEN punionica za električna vozila. Uz informativne materijale o ELEN punionicama, HEP je  na svom štandu imao izložen i vlastiti električni automobil, koji su  posjetitelji mogli i razgledati.

Organizator Green City Projecta Marko Lasić Nered rekao je da već sedmu godinu za redom organizira ovaj projekt, podsjetivši da se ove godine stavlja naglasak na trgovine s organskom hranom, proizvode hrvatskih OPG-ova i prirodnu kozmetiku.

U dmBio kuhinji blogerica Maja Brekalo spremala je nekoliko finih poslastica i odgovarala je na pitanja onih koji će slastice pokušati spremiti i kod kuće. Uživali smo u čokoladnim moussevima, browniesima i laganoj salati s quinoom. Svi recepti spravljeni su s dmBio namirnicama, a iste su dostupne u dm prodavaonicama.

Uz vodstvo Aide Šukurice posjetitelji su se okušali u nagradnim igrama, degustaciji  proizvoda, savjetima nutricionista i promotivnim cijenama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.