Zdravlje 04. veljače 2010.

Feroglobin B12 protiv umora i slabosti

Feroglobin_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvrtka Valens Int. iz široke palete Vitabiotics proizvoda izdvojila je dva vrhunska proizvoda – Feroglobin® B12 u obliku sirupa i kapsula. Feroglobin pripada novoj generaciji nutrijenata čiji sastojci osiguravaju organizmu potrebne količine željeza za pravilan razvoj i stvaranje crvenih krvnih stanica

Željezo je neophodan čimbenik u održavanju zdravlja i vitalnosti organizma, a najviše ga ima u crvenim krvnim stanicama - sastavni je dio hemoglobina koji prenosikisik do svih stanica u tijelu, gdje se koristi za dobivanje energije. Nedostatak željeza u organizmu može dovesti do osjećaja iscrpljenosti, manjka koncentracije, glavobolje, vrtoglavice, bljedoće kože i sluznice, ispadanja kose i lomljivih noktiju.

Feroglobin® B12 sirup sadrži jedinstvenu formulu za izgradnju krvi koja pomaže u očuvanju vitalnosti svim generacijama, a uz željezo sadrži još 14 nutrijenata bitnih za njegovu apsorpciju i izgradnju crvenih krvnih zrnaca. Sirup je idealan za sve osobe koje imaju poteškoća sa gutanjem kapsula.

Feroglobin® B12 kapsule djeluju po principu postepenog otpuštanja, što osigurava polaganu i bolju apsorpciju nutrijenata za izgradnju krvi. Njihova formula sadrži kombinaciju organskog željeza, vitamina B-skupine i minerala kao što su cink, bakar i jod.

Feroglobin® B12 se preporuča svim dobnim skupinama, a posebno djeci (od prve godine života), ženama u generativnoj dobi, trudnicama i dojiljama, vegetarijancima te sportašima. Ovi jedinstveni dodaci prehrani osiguravaju dnevne potrebe organizma za željezom, uz dobru podnošljivost, bez želučanih tegoba.

Feroglobin® B12 proizvodi dostupni su u ljekarnama i biljnim drogerijama, a njihove okvirne maloprodajne cijene iznose:
Feroglobin sirup: 69,00 kn
Feroglobin kapsule: 60,00 kn

Više informacija o Vitabiotics proizvodima potražite na www.valens.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.