Zdravlje 13. studenoga 2019.

Držite razinu šećera u krvi pod kontrolom

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Predijabetes je stanje koje zahtjeva visoku pozornost. Riječ je o stadiju u kojem se pojavljuju prve naznake povišenog šećera u krvi i netolerancije glukoze, a najčešće bez nekih primjetnih simptoma.

Predijabetes je stanje koje zahtjeva visoku pozornost. Riječ je o stadiju u kojem se pojavljuju prve naznake povišenog šećera u krvi i netolerancije glukoze, a najčešće bez nekih primjetnih simptoma. Ukoliko nastavimo po starome i nešto ne poduzmemo, predijabetes nas vodi u sigurnu dijagnozu šećerne bolesti - dijabetesa. Ipak, promjenom životnih navika prognoza može biti puno bolja. 

Sastojci za normalnu razinu šećera

Uz zdrave životne navike u ljekarnama se može naći i dodatak prehrani sa sastojkom koji pomaže držati razinu glukoze u granicama normalnih vrijednosti. Riječ je o Dibeticin kapsulama koje u svom sastavu sadrže ekstrakt kore cejlonskog cimetovca, 150 mg za organizam vrlo važne alfa-lipoične kiseline te čak 300 % preporučenog unosa esencijalnog minerala kroma koji doprinosi normalnoj razini glukoze u krvi.

 | Author: PR Foto: PR

Pravi, cejlonski cimetovac

Cejlonski ili kako ga se još često naziva - pravi cimetovac (Cinnamomum zeylanicum) ima vrlo važna svojstva i ne smije ga se miješati s običnim kineskim cimetom koji se upotrebljava u kuhinji kao začin. Sinergijom kvalitetnih sastojaka Dibeticin kapsule za šećer u krvi predstavljaju odličan izbor za nadopunu zdravim prehrambenim navikama i aktivnom životu. Proizvod su poznatog hrvatskog proizvođača dodataka prehrani Pharmoval.

Potražite u ljekarnama

Dibeticin kapsule prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na stranicama www.drogerija.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.