Zdravlje Vodič za zdravu probavu 19. kolovoza 2022.

Na jednom mjestu doznaj što trebaš poduzeti za redovitu probavu

Foto: shutterstock Probiotici su vrlo korisni za zdravu probavu

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sve najbolje savjete za zdravu probavu sada možeš pronaći na našem portalu! Portal missZdrava i Prolife donose ključne korake koje trebaš slijediti ako želiš zdravu probavu, jer tvoje zdravlje započinje sa zdravim crijevima. Donosimo i edukativan microsite s korisnim savjetima, testom i nagradnim natječajem.

Iako smo svjesniji nego ikad kako je zdravlje crijeva okosnica zdravlja cijelog organizma, često to zanemarujemo dok se ne pojave neugodni ili bolni simptomi ili se ne suočimo s ozbiljnom medicinskom dijagnozom. Osim neugodnih simptoma poput nadutosti i grčeva, prekomjerna tjelesna težina, mnoge alergije pa čak i tjeskoba i depresija povezane su s poremećenom ravnotežom crijevne flore i bolesnim crijevima. 

Zdrava crijeva su osnova našeg zdravlja

Zdrava crijeva i zdrav probavni sustav su ključni za očuvanje imuniteta, ali i očuvanje mentalnog zdravlja jer su mnoga istraživanja dokazala povezanost zdravlja crijeva i našeg mentalnog zdravlja.

Ako o njima vodimo brigu i njegujemo ih, ona postaju osnova našeg zdravlja.  Portal missZdrava i Prolife donose iscrpan vodič Zdrava probava i koristan microsite sa savjetima i koracima kako poboljšati zdravlje svoje probave i testom pomoću kojeg ćeš moći provjeriti koliko dobro zaista brineš o probavnom sustavu.

Sve više osoba pati od probavnih smetnji zbog modernog načina života

S obzirom da sve više osoba zbog modernog načina života, punog stresa, nedostatka sna i kretanja te nepravilne i neuravnotežene prehrane pati od nekog oblika nadutosti, zatvora, bolova, grčeva u trbuhu i različitih probavnih problema portal missZdrava i Prolife pripremili su vodič kroz najbolje savjete za zdravu probavu.

Potraži super savjete i povećaj broj dobrih bakterija u crijevima

U specijalu ćeš saznati koje su to ključne životne navike za zdravlje probavnog sustava, kako se riješiti neugodne nadutosti i osjećaja težine u trbuhu, kako odabrati najbolji proizvod koji sadrži dobre bakterije, kako povećati broj dobrih bakterija u svojim crijevima i zašto su uopće one tako važne. Također, očekuje te i poseban microsite sa korisnim savjetima za zdravlje crijeva, edukativnim testom i nagradnim natječajem.

Zdravlje počinje s dobrom probavom, a prvi korak je povećati broj dobih bakterija u našim crijevima. Prolife dodatci prehrani koji sadrže dobre bakterije već su 20 godina na tržištu. Dostupni su u različitim oblicima za sva razdoblja života kada radi neravnoteže crijevne mikroflore može biti korisno povećati broj dobrih bakterija u probavnom sustavu. Izaberi Prolife!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.