Zdravlje 30. siječnja 2020.

Dobitnica ginekološkog pregleda u poliklinici Gynema je...

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ginekološka ordinacija Gynema i missZDRAVA organizirale su nagradni natječaj s temom o svjesnosti i odgovornom ponašanju prema vlastitom tijelu te podizanju svijesti o bolesti i mogućnosti sprječavanja ranog otkrivanja raka vrata maternice.

Od 20. do 26.01. odvijao se Europski tjedan prevencije raka vrata maternice u sklopu kojega smo organizirali nagradni natječaj u suradnji s poliklinikom Gynema. Dobitnica dva kompletna ginekološka pregleda (pregled, ultrazvuk i PAPA test) u vrijednosti od 1300 kuna je Petra Terzić.

Čestitamo sretnoj dobitnici koja će na ginekološki pregled moći povesti majku, sestru, prijateljicu ili kći, a osim pregleda, moći će i saznati nešto više o ovoj bolesti i ranom otkrivanju raka vrata maternice!

U svojoj poruci koju je predala prilikom prijave na nagradni natječaj Petra je u kratko sročila sve činjenice i misli koje su vezane uz ginekološke preglede - od ranoga otkrivanja, prognozi, liječenja, neugode, straha ili možda srama - te joj još jednom čestitamo na osvajanju nagrade!

Poliklinika Gynema

Voditelj tima i osnivač Gynema ordinacije je Prof.dr.sc. Ratko Matijević, dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije te uži specijalist fetalne i maternalne medicine. Poznat po vrhunskom dugogodišnjem radu u Klinici za ženske bolesti i porode KB Merkur, autor brojnih poglavlja u udžbenicima i priručnicima, dobitnik nagrada od struke te autor knjige VODIČ KROZ TRUDNOĆU koja će svakoj trudnici olakšati njen put do majčinstva.

U poliklinici se radi po najmodernijim metodama i načelima medicinske prakse, a koristi se najmodernija oprema visoke klase i tehnologije. Kako bi pregledi bili što ugodniji, radi se isključivo kroz individualni pristup i personaliziranu medicinu prilagođenu svakoj od korisnica njihovih usluga, pridržavajući se najviših etičkih i moralnih načela.

Važno je da izaberete ginekologa kojem vjerujete i s kojim može razgovarati o svim nedoumicama i problemima bez srama i strahova.

 | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.