Zdravlje Riješi se toksina i neugodnih simptoma candide 02. rujna 2016.

Čitateljica Željka: Nakon detox programa ponovno volim sebe!

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I dok me je intuicija vodila na pravo mjesto, novi život, put ka zdravlju, nisam bila niti svjesna činjenice koji korak sam učinila. Tražim prave riječi kojima mogu opisati što sam sve prošla i kako sam iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, ponovo rođena, tijelo je oživjelo.

Odluka o prijavi na nagradnu igru za detoksikaciju promijenila mi je život. Kada sam dobila poziv za intervju, da sam ušla u uži krug i na kraju da sam ja ta koja je dobila prvu nagradu, mislila sam da to nije moguće, ali sam odmah shvatila, to je moja karta izlaza. Naime, znala sam da postoje takvi tretmani, mojoj sreći jednostavno nije bilo kraja. Depresija je bila prisutna, jer je tijelo iscrpljeno, nema energije, svaki organ, svaki dio tijela se borio za opstanak.

Prva stvar je bila dijagnostika na uređaju DiaCor, koje je reklo sve moje probleme i to su uglavnom glavni organi s još puno detalja, uglavnom dobiješ cijelu analizu. Funkcionalna i energetska dijagnostika je rekla jako loše o mom fizičkom stanju tijela. Ivana Pavičić iz Origo Centra mi je izradila detoksikacijsko-terapijski plan, te sam krenula u holistički detox program.

Prvo je krenulo s pilingom cijelog tijela s glinom, to mi je smanjilo bolove, jer je poznato da glina izvlači zračenje i veže toksine na sebe, te otvara kožu za čišćenje. Nakon par dana je slijedila masaža cijelog tijela s eteričnim uljima. Istovremeno sam krenula s hidrokolonom, ispiranjem debelog crijeva, ništa ne boli, vrhunska stvar tko god da je to izmislio. Sve velike zvijezde šoubiznisa u svijetu idu na hidrokolon, ne znam zašto se jednostavno ne uvede u bolnice zajedno s kolonoskopijom.

Zašto je kod bolesti važno čišćenje organizma?

Iskustvo nakon hidrokolona

Nakon svakog tretmana hidrokolona osjećala sam moje tijelo koje kao da se rješava nekakvog tereta. Ukupno sam bila na 8 tretmana. Potom je išao piling cijelog tijela s morskom soli i eteričnim uljima, ponovo za čišćenje tijela. Glavna stvar, cijeli program je napravljen da se odradi u mjesec dana, što je kod mene trajalo i duže. Zatim nakon nekoliko hidrokolona, sauna i relax. Naime, infracrvena sauna je bila melem na ranu i to nakon tretmana koji je već došao u trećem tjednu.

Tijelo je oživjelo, toksini su samo išli iz mene van. Potom sam imala masku od gline cijelog tijela u termo deci i masaža nakon toga. Tijelo je bilo tako mekano, nježno, počelo se buditi iz sna, kao uspavana ljepotica. Istovremeno po uputi sam počela piti prirodni antibiotik (ParaProtex) lijek koji sadržava 10 biljaka, sve je isključivo na prirodnoj bazi, za čišćenje od parazita, bakterija, virusa, gljivica.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Naime, kada je tijelu narušen imunitet naši prirodni stanovnici tijela, koji imaju svoju funkciju i ako su u balansu sve je ok, ali ako nije razmnože se i naprave disbalans, te tijelo s vremenom počinje biti bolesno. Nakon dva tjedna konzumiranja prirodnog antibiotika ili antiparazitnog programa, imala sam dva dana čišćenja jetre po dr. Huldi Clark. Nisam spomenula, ali prehrana je isto naravno od početka bila dogovorena i jasno je definirano što se smije i što ne smije jesti, te koje namirnice jesti, a koje zamijeniti i s čime. Čišćenje jetre se radi s gorkom soli, maslinovim uljem i sokom od svježeg cijeđenog crvenog grejpa.

Duhovni dio mene mi je davao snagu

Ta dva dana sam se pitala gdje je to sve bilo u meni, a nakon tada već 8. tretmana hidrokolona, osjećaj se neda opisati riječima, svatko treba sam probati. Moje tijelo je oživjelo kao da sam dobila injekciju energije. Odmorna, nisam bila pospana, nisu mi nedostajali lijekovi za štitnjaču... Sada se osjećam preporođeno, obavili smo i nozododijagnostiku da se provjeri stanje po vrsti bakterija, virusa, parazita, da li ih imam još gdje i moram reći da nakon svog vremena koje sam utrošila, jako sam ponosna na sebe i svoje postignuće.

Ponovno krećem na prirodni antibiotik i nakon toga opet čišćenje jetre i na kraju će biti ponovo ista DiaCar dijagnostika, da se usporedi početno stanje s završnim stanjem.

 | Author: Igor Šoban/PIXSELL Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Ovdje sam opisala samo fizičko tijelo, koje su vrste čišćenja, a da bi tijelo u cijelosti i ja sama ozdravila, potrebno je pobrinuti se za emocionalni, intelektualni i duhovni dio. Duhovni dio mene je cijelo vrijeme držao i davao mi snagu, bodrio me i pokazivao mi put. Na emocionalnom dijelu vježbam kako se boriti sa svakodnevnim događajima koji su u meni, sreća, razočarenja, ljutnja, ljubomora, bijes, te odnosi s ljudima, što te u životu izbacuje iz takta, kako se nositi s tim i kako te sve emocije prožvakati u sebi, a istovremeno kako ne naštetiti sebi. Prolazim cijeli život emocije, tražim obrasce koji su mi krivi, zašto mi se ponavljaju i zašto silno želim neke stvari koje mi se ne ispunjavaju.

Kao što se može vidjeti, raditi na sebi je jako teško i traži pun angažman na svim poljima. Nagrada za svu muku koju sam prošla i koju još prolazim je ispunjenje moje želje.

Na fizičkom dijelu sam odmah nakon operacije ubacila hodanje, svakodnevno hodanje, šetnje po 5,8,12 km, ovisno o mogućnostima. Nakon godišnjeg svi me pitaju, što sam radila da tako dobro izgledam i kako sam se oporavila nakon operacije i zračenja.

Kako se radi hidrokolon terapija?

Samopouzdanje je naraslo, volim sebe, vratili ste me u život!

Depresija je nestala, tijekom ovog čišćenja, samopouzdanje je naraslo, moji osjećaji su sada čisti, bez negativne energije. Volim sebe! Mentalni dio je sada čvrst, odlučila sam se za yogu, tako da u rujnu krećem održavati balans u tijelu i meditirati.

Dragi moji čitatelji HVALA VAM na podršci, svi oni koji su se nažalost našli u istoj ili sličnoj situaciji želim Vam da budete ustrajni, tražite u sebi odgovore i vjerujte mi sve sile svijeta dati će Vam i odgovor i pomoći će Vam, nikada ne gubite nadu, jer nada umire zadnja.

I na kraju puno hvala portalu Zdrava Krava, Origo Centru, Martini, Ivani, Valentini, Maji i Igoru. Zaista mi je bilo lijepo družiti se s Vama i nikada neću zaboraviti što ste me vratili u život – NOVI ŽIVOT VELIKO HVALA!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.