Zdravlje Riješi se toksina i neugodnih simptoma candide 16. lipnja 2016.

Osvoji anticandida-detox program i očisti se od toksina!!

Kandida
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Riješi se toksina i neugodnih simptoma candide! Prijavi se i sudjeluj u holističkom anticandida-detox programu u Origo Centru. Portal Zdrava Krava i Origo Centar, prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u  Hrvatskoj, provode natječaj ''Osvoji anticandida holistički detox program - CandidaControl“, u trajanju od mjesec dana

Prijavi se u obrascu ispod članka

Prijaviti se možeš u obrascu ispod članka, a kroz cijeli ljetni period donosit ćemo ti savjete, jelovnike, metode i tretmane za borbu protiv prekomjernog rasta candide i izbacivanje toksina iz tijela. Prijaviti se mogu svi koji se bore s candidom kao i oni koji sumnjaju na prekomjeran rast candide te žele proći kroz cjelovit program detoksikacije na holistički način.

Holistički i wellness terapeuti iz Origo Centra bit će ti velika podrška kroz sljedećih mjesec dana- zajedničkim ćete snagama uz pomoć jedinstvenog i sveobuhvatnog programa Candida Control, osloboditi organizam od toksina i suzbiti prekomjeran rast candide. Zakorači u drugu polovicu ljeta bez toksina i neugodnih simptoma candide, s kojim kilogramom manje, uz više energije, sretnija i zadovoljnija! Samo će jedna naš/naša čitatelj/čitateljica imati priliku pokrenuti niz pozitivnih promjena u svom životu uz pomoć stručnjaka iz Origo Centra, koji će joj/mu kroz čitavih mjesec dana stajati na raspolaganju, bodriti, savjetovati u svim fazama čišćenja te osigurati detaljne upute za samostalan nastavak programa sljedećih mjesec dana.

Kroz prvih mjesec dana, odabrana kandidat/kinja proći će kompletnu funkcionalnu i energetsku dijagnostiku organa i organskih sustava, testiranje na nekoliko vrsta candide, tretmane čišćenja organizma, hidrokolon terapiju, detoksikaciju, a osiguran je i jelovnik izrađen prema stanju i potrebama. Kandidat/kinja koja bude odabrana, pratit ćemo kroz mjesec dana na portalu, a cijeli projekt će se odvijati u Zagrebu, u Origo Centru, na adresi Franje Dursta 16. Prijaviti se možeš u obrascu ispod članka, a uži krug kandidata pozvat ćemo na razgovor. Za kandidatkinju je važno da redovito sudjeluje u programu, prati dobivene upute, te da u različitim fazama programa pristaje na davanje izjava o svom iskustvu tijekom trajanja programa i fotografiranje te njihovu objavu – i to je sve. Pročitaj pravila natječaja.

Osjećaš se umorno i žudiš za slatkom hranom?

Čitav problem candide leži u suvremenom načinu života, brzoj prehrani i narušenoj unutarnjoj crijevnoj ravnoteži. Užurbani stil života utječe na sve lošije navike društva koje dovode do promjena u našem unutrašnjem okolišu. Bez unutrašnje ravnoteže, nije moguće osjećati se zdravo i energično. Smatra se da velik broj stanovništva u nekom trenutku života pati od lakše ili teže infekcije kandidom – pretjeranog rasta gljivica unutar organizma.  Ako tvoj dan izgleda otprilike ovako; nakon buđenja osjećaš se umorno, teško se koncentriraš, osjećaš se smeteno, svrbi te koža, imaš glavobolje, ponavljajuće vaginalne infekcije, bole te mišići, naduta si, tijekom dana žudiš za slatkom hranom i sl. nije na odmet provjeriti radi li se o prekomjernom rastu kandide, te ako je potrebno krenuti u smjeru njenog sprječavanja i širenja i naravno čišćenja tijela, drugim riječima umjesto da ona tebe drži pod kontrolom - kontroliraj ti nju.

Kako staviti candidu pod kontrolu?

Candida je vrlo uporna gljivica, te zahtjeva borbu sa svih strana. Ovisno o vrsti i rastu kandide, njeno suzbijanje i čišćenje uključuje promjenu prehrane na određeno vrijeme, uvođenje nekoliko jednostavnih, a ključnih promjena u načina života, čišćenje organizma od toksina te dodatke za jačanje imuniteta. Terapija kemijskim lijekovima može na neko vrijeme donijeti dobre rezultate i pozitivne pomake, no ipak, iskustva osoba koje su imale iskustvo u borbi s candidom, govore da to ipak nije trajno rješenje te da se gljivica uvijek iznova vraća, a stanje pogoršava. Mnogo uspješniji pristup je rješavanje problema u njegovom korijenu, odnosno rasteretiti tijelo od toksina, proći kroz program detoksikacije cijelog organizma koji uključuje specifičan pristup te različite metode za čišćenje tijela.

Program Candida Control izrađuje se individualno prema stanju i potrebama osobe, a nakon detaljnog razgovora i provedene dijagnostike i testiranja. Izrađuje se optimalni detoksikacijski plan prilagođen upravo tebi. Sustavnim pristupom, počevši od uvodnog razgovora i testiranja dolazi se do detaljnijih informacija o životnom stilu, zdravstvenom stanju, ukupnoj toksičnoj opterećenosti organizma te mogućih uzročnika koji su pogodovali prekomjernom rastu candide, što uvelike pomaže u izradi daljnjeg plana i potrebnih korekcija u cilju da se trajno riješi problem prekomjernog rasta candide. 

Program Candida Control zasniva se na holističkoj detoksikaciji, a započinje uvidom u ove informacije na temelju čega se izrađuje detoksikacijski plan koji u prvom redu uključuje specifičnu anticandida dijetu, uspostavljanje podržavajućeg načina života, dodataka za jačanje imunološkog sustava te prema ukupnom zdravstvenom stanju odabir metoda detoksikacije za sanaciju nastalih toksičnih oštećenja i sprječavanje daljnjih neugodnih simptoma. Promjena načina prehrane te pridržavanja specifične anticandida dijete uz kombinaciju s metodama za čišćenje organizma i jačanje imuniteta, moguće je uspješno riješiti i dugogodišnje infekcije kandidom. Više o holističkom anticandida-detox programu Candida Control, saznaj u u Origo Centru.

Prijavi se u obrascu ispod članka!

Fill out my online form.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.