Zdravlje Simptomi i pomoć 23. siječnja 2018.

Pogledajte test izdržljivosti zubnih krunica!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Stručni tim Poliklinike ARENA je na kreativan i zanimljiv način pokušao prikazati čvrstoću zubnih krunica. Marko Brusek, dr.med.dent. upotrijebio je silu čekića kako bi pokazao kvalitetu zubnih krunica

Stručni tim Poliklinike ARENA je na kreativan i zanimljiv način pokušao prikazati čvrstoću zubnih krunica. U testu je sudjelovao Marko Brusek, dr.med.dent. koji je upotrijebio silu čekića kako bi pokazao kvalitetu zubnih krunica izrađenih u zubotehničkom laboratoriju Poliklinike ARENA.

Zubne krunice napravljene od cirkon ili metal keramike su najbolja estetska i funkcionalna rješenja zbog čvrstoće i individualne izrade po želji svakog pacijenta. Zubne krunice izrađuju se pomoću CAD/CAM tehnologije koja predstavlja modernu i preciznu metodu izrade protetskih radova.

Stomatološka poliklinika ARENA jedna je od vodećih zdravstvena ustanova, specijalizirana u području parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije. U Poliklinici ARENA izrađuju se kvalitetna protetska rješenja korištenjem CAD/CAM tehnologije i isključivo certificiranih materijala najboljih svjetskih proizvođača. Mogu izraditi individualan protetski rad te jamče kvalitetu, brzinu, preciznost i vrhunsku estetiku svih radova.

U to ulaze metal-keramičke i cirkon-keramičke krunice koje ispunjavaju funkcionalne i estetske uvjete te su jednako dobar izbor za rješavanje trajno oštećenih zuba, diskoloracije zuba, a važno je napomenuti kako se mogu trajno fiksirati na izbrušen zub ili zubni implantat. Cijena protetskih radova ovisi o vrsti materijala izrade. 

Ako vam nedostaje jedan ili više zubi i imate potrebu za čvrstim protetskim rješenjem, nazovi 01/6542-655 i dogovorite svoj termin u Poliklinici ARENA.