Psiha i seks Seks i veze 12. lipnja 2018.

Ženska priča: zablude o ljubavi koje nas koče na putu ka sreći

Veza
Foto: Guliver/Shutterstock Ako osjećaš da se tvoj partner udaljava od tebe, to može biti posljedica raznih čimbenika.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve željne zanimljivih i inspirativnih priča na temu ljubavi sprema se posljednja ovosezonska „Ženska priča“ u klubu Sax u srijedu 13. lipnja.

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne  | Author: PR Foto: PR  Ženske priče u srijedu 13. lipnja ugostit će terapeutkinju Adelu Franceković, „čitačicu duša“ Iris Tarbuk te psihoterapeuta dr. Zorana Milivojevića.

Na novoj Ženskoj priči voditeljica će ugostiti prave znalce na temu stvarne ljubavi. Razgovarat će se o zabludama o ljubavi, razlici između zaljubljenosti i ljubavi, zdravoj ljubavi prema samome sebi te svim onim predstavama o ljubavi koje nosimo duboko u sebi i koji nas koče na putu ka sreći.   | Author: PR Foto: PR

Bit će zanimljivo poslušati psihoterapeutsku stranu, ali i spiritualnu koja prelazi granice koje ljudski um ne može razumjeti. 

 | Author: PR Foto: PR

Govorit će se i o razlikama između psiholoških i duhovnih pristupa  te važnosti njegovanja ljubavi prema sebi kao osnove zdravog partnerskog odnosa

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta  na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091/552-0611.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.