Psiha i seks Seks i veze 01. travnja 2018.

Žene i seks: Kako probuditi uspavanu seksualnu energiju?

Lijepa_Žena
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualna energija nakon nekog vremena opada, ali kako se to tebi ne bi dogodilo, moraš voljeti svoje tijelo. Ovih nekoliko savjeta pomoći će ti da zavoliš svoje tijelo i probudiš uspavanu seksualnu energiju.

Ako možeš, spavaj gola svaku noć, jer ćeš tako početi svoje tijelo doživljavati na drugačiji način. Ovo će ti također pomoći da poboljšaš cirkulaciju i da imaš zdraviju vaginalnu floru.


Masirajte svoje grudi redovito, jer ne samo da će ti masaža odgovarati, nego ćeš pokrenuti cirkulaciju i energiju, a otkrit ćeš i koji dodiri ti odgovaraju.


Redovito vodite dnevnik u koji ćeš zapisivati koje stvari ti pričinjavaju užitak. Nakon nekog vremena shvatit ćeš kakav učinak ima užitak na tvoje cjelokupno zdravlje.

Možda te zanima... Što je bolje za jačanje vaginalnih mišića - vježbe ili kuglice? Psiha i seks Možda te zanima... Četiri načina stimulacije klitorisa koja možda još nisi probala Psiha i seks
Upoznaj svoje tijelo tako da ga dodiruješ. Počni se dodirivati od glave do pete i otkrij kakvi dodiri gode tvome tijelu. To možeš raditi dok se kupaš, jer će ti to pomoći da upoznaš svoje tijelo u potpunosti.


Svaki put kada se pogledaš u ogledalo pozdravi se s: „Hej, ljepotice“. Možda će ti ispočetka biti smiješno, ali na kraju ćeš vidjeti učinak.


Ispravi svoje tijelo i svaki dan odvoji vrijeme koje ćeš potrošiti na vježbanje. Također, vježbanjem možeš kontrolirati svoje emocije. Nakon nekog vremena znat ćeš koje ti vježbe najviše odgovaraju i bit ćeš zadovoljnija samom sobom, a probudit ćeš i svoju energiju.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      namnere

      Ženska viagra - http://thetopleadbit.com/3RZV

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.