Psiha i seks 11. travnja 2023.

Tri horoskopska znaka kojima se ovaj tjedan smiješi nova ljubav

horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koga to očekuju sudbonosni susretni i nova ljubav u tjednu od 10. do 16. travnja pročitajte u nastavku.

Da je ljubav u zraku posebno znaju ovi znakovi kojima bi se mogao dogoditi iznenadni susret s osobom iz njihovih snova. Pripremite se da će se sve ljubavne pjesme odnositi upravo na vas, a svakako nemojte zaboraviti sve svoje osjećaje i doživljaje podijeliti s najboljom prijateljicom. 

Rak

Ovaj tjedan za rakove donosi puno ljubavi i romantike. Možete očekivati da ćete upoznati nekoga kroz društvene aktivnosti poput izlazaka s prijateljima ili sudjelovanja u aktivnostima kluba kojega ste članica. Ova nova osoba može biti vrlo senzualna i emocionalna što će vas privući na prvi pogled. Vaša kompatibilnost će biti jaka, a vaša veza će se brzo razvijati. Uživajte u ovom ljubavnom uzbuđenju i ne bojte se otvoriti svoje srce.

Vaga 

Za vage ovaj tjedan donosi mogućnost upoznavanja nekoga s kime će se odmah povezati. Ova osoba može doći iz neočekivanog izvora, poput društvenih mreža ili preko zajedničkog prijatelja. Bit će vam lako razgovarati s ovom osobom i osjećat ćete se vrlo ugodno u njihovom društvu. Njihov optimizam i entuzijazam privući će vas na prvi pogled, a vaš šarm će napraviti isto za njih. Ovo je prilika za jedan sladak i nježan početak ljubavi stoga se nemojte bojati otvoriti za ovu novu ljubav.

Strijelac 

Ovaj tjedan će strijelci osjetiti da im se smiješi nova romansa. Možda ćete upoznati nekoga na poslu ili kroz zajedničke hobije, a ta će vas nova osoba privući svojim humorom i pozitivnom energijom. Bit će vam lako razgovarati s njima, a zajednički interesi će stvoriti snažnu vezu. Iako ćete odmah zamijetiti tu osobu i pokušat joj se što više približiti, privlačnost će se razvijati postepeno. Ovo je prilika za upoznavanje nekoga tko će istovremeno postati vaš najbolji prijatelj i ljubavnik.
 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks Možda te zanima... Veliki ljubavni horoskop za travanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.