Psiha i seks 25. rujna 2023.

Tri horoskopska znaka koje očekuje odličan tjedan

Horoskop
Foto: Unsplash Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan tri horoskopska znaka mogla bi se prepustiti mašti i željama svog srca, ali to ne znači da svemir neće imati ponešto i za druge znakove.

Zemljani znakovi ovaj tjedan će se suočavati s nedovršenim snovima i planovima iz prošlosti kako bi dobili drugu priliku. Zračni znakovi trebali bi biti oprezniji s novcem, a vatreni ovaj tjedan ne mogu ni u čemu pogriješiti. Vodeni znakovi bi pak trebali tražiti pomoć i surađivati s drugima kako bi ostvarili svoju viziju. No, ovaj tjedan bit će posebno dobar za ova tri znaka.

Jarac

Ovaj tjedan obratite pažnju na svoje financije jer ćete bilo kroz ulaganje ili štednju imati koristi. Odluka je na vama, samo se pobrinite da uzmete u obzir pogreške koje ste napravili u prošlosti. Izbjegavajte sumnjive poslove koji uzrokuju nevolje i držite se utabanih staza kako bi došao vaš blagoslov. 

Nekima od vas će ovaj tjedan dobro doći kvalitetno provođenje vremena sa svojom braćom i sestrama. Kroz te razgovore i avanture čekaju vas životne lekcije. Ako neki od njih imaju djecu, bit ćete sretni ako i njih uključite u tim trenucima zbližavanja.

Rak

Ovaj tjedan budite strpljivi, pogotovo ako nekome zamjerate nešto. Karma je na vašoj strani, a na vama je da samo pazite na sebe i svoje emocionalno zdravlje. Budite otvorenog uma i nemojte dopustiti da vas pogreške potope i uzrokuju tjeskobu. Napredujete, a upravo vam izazovi pomažu u tome. Budite zahvalni za lijepe lekcije koje vam život donosi.

Škorpion

Svemir je trenutno na vašoj strani i utire put prema naprijed, tako da vaš trud neće biti uzaludan. Samo nastavite marljivo raditi i ostavite prostora sudbini da učini svoj dio. Mogli biste se susresti s čudnim ljudima i okolnostima, ali otkrit ćete da je raznolikost lijepa stvar i neophodna za rast i transformaciju. Iskoristite to vrijeme da naučite nešto od njih. Iskoristite ovaj tjedan i za vizualiziranje svog života, bilo da se radi o ljubavi ili nekim drugim aspektima. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.