Psiha i seks 27. prosinca 2022.

Tri horoskopska znaka koja jedva čekaju ostaviti 2022. za sobom

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U posljednjem tjednu 2022. godine nekim će znakovima biti potreban mir i tišina kako bi sabrali svoje misli i pripremili se za novu godinu

Kraj godine mnogima je turbulentno vrijeme, a određenim horoskopskim znakovima će biti posebno teško. Dok će neki tražiti utjehu u samoći i izolaciji, drugima će biti prijeko potrebna ako žele očuvati dobre međuljudske odnose. 

Ovan

Uzmite dobro zasluženu pauzu od druženja i završite godinu u miru i tišini. Mnogi ovnovi ovaj tjedan neće biti raspoloženi za društvo, a za sve je kriv utjecaj Saturna. Energija Mjeseca koji će se nalaziti u ribama krajem tjedna dat će vam priliku da se posvetite samo sebi i uživate u tome. Ideja da provedete više vremena sami sa sobom možda je i najbolji odabir budući da će retrogradni Merkur u vama izazvati potrebu da šefuje i naređujete. Takvo ponašanje možda se neće svidjeti vašim bližnjima pa je možda bolje izbjegavati ih do same novogodišnje noći kako bi ušli u novu godinu u dobrim odnosima. Sve to proći će početkom idućeg tjedna kada ćete opet biti ona vesela i opuštena osoba. 

Vaga

Ako se osjećate kao da imate mnogo toga na pameti početkom ovog tjedna, vrijeme je da predahnete. Blagdani su vam možda dragi i uživate u druženju s bliskim ljudima, no može vam biti teško prestati razmišljati o svim obavezama čak i dok uživate. Zato je dobro da ovaj tjedan izdvojite nekoliko dana da sredite sve obaveze i u miru krenete u novu godinu i neometano uživate u proslavi. Važno je također da ne postavljate velika očekivanja od sebe nego si zadate realne ciljeve koji vas neće opterećivati. 

Vodenjak

Ono što će vodenjake tištiti ovaj tjedan je veliki osjećaj tuge i usamljenosti, čak i ako su sami svjesni da su okruženi ljudima koji ih vole. Takvi osjećaji normalni su u ovo doba godine, a dodatno ih potpiruje utjecaj Venere. Možda ćete potražiti utjehu u svojim uhodanim načinima kako se nositi s tugom, no važno je da ne zaboravite gledati veću sliku. Sjetni period pred vama sastavni je dio života, a veće će dolazak nove godine promijeniti vaše razmišljanje jer ćete biti svjesni da nakon tuge uvijek dolazi velika sreća. 
 

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.