Psiha i seks Moje emocije 09. siječnja 2023.

Tri horoskopska znaka koja će imati najviše sreće ovaj tjedan

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prošli tjedan bio je čisti kaos, zahvaljujući intenzivnom punom Mjesecu u Raku. Srećom, tri sretna horoskopska znaka imat će najbolji tjedan od 9. do 15. siječnja, dokazujući da se dobre stvari *mogu* dogoditi. Ako se mučite sa svojim novogodišnjim odlukama, to je velikim dijelom zbog retrogradnog Merkura i retrogradnog Marsa, no polako, ali sigurno sve se vraća na staro

Ne brinite, ako ste se suočavali s kašnjenjima, spisateljskom blokadom i/ili sitnim nesporazumima jer definitivno niste sami. Tjedan počinje u laganoj noti, dok će Venera plesati s Marsom svojim božanskim dvojnikom dok se kreće kroz Vodenjaka. Kada prolazi kroz ovaj fiksni zračni znak, Venera — planet ljubavi, ljepote, novca i odnosa daje prednost slobodi, neovisnosti, društvenoj suradnji. Vodenjak je vizionar i iako ovaj Venerin tranzit ima tendenciju da bude više platonski nego romantičan, postoji prilika za prijateljstvo, postavljanje ciljeva i općenito eksperimentiranje. Mars, s druge strane, nastavlja retrogradno kroz znatiželjne Blizance, ali njegov trigon s Venerom povećava vjerojatnost spontanog susreta s prošlošću koji otvara oči. To može biti bilo što, od ponovnog susreta sa starim prijateljem ili možda bivšeg kolege s potencijalnim radnim prilikama koje biste trebali razmotriti. Kao i uvijek, budite pronicljivi, ali ovo može biti plodonosno. Mjesec će ući u pedantnu Djevicu 10. siječnja, prije nego što se sljedećeg dana sastane sa slobodoljubivim Uranom u pronicljivom trigonu. Nemojte se bojati izaći iz svoje zone udobnosti 11. siječnja, posebno kada su u pitanju vaše svakodnevne rutine i zdravstvene navike. Riješit ćemo se ustajale energije. Nakon gotovo tri mjeseca retrogradnog kretanja, Mars će konačno stacionirati izravno u znaku blizanaca. Samo pričekajte da Merkur krene direktno 18. siječnja. Ako se vaš znak ili podznak nalaze pod bilo kojim od dolje navedenih znakova zodijaka, evo zašto ovaj tjedan krećete u akciju. Ova tri horoskopska znaka imat će najbolji tjedan.

Blizanci

Ako vam se ovaj retrogradni tranzit Marsa činio kao vječnost, ovaj tjedan imate sreće! Doduše, još uvijek imate svog nebeskog vladara, Merkura, koji se vrti kroz vašu osmu kuću spajanja i zajedničkih ulaganja, ali planet energije i afirmacije službeno će zaključiti svoje retrogradno putovanje kroz vaš znak 12. siječnja. To vam je već dovoljno za veselje ovaj tjedan. Unatoč tome što planet glasnik pregledava i ponovno procjenjuje stvari, vi ste u prednosti u smislu da postajete jasniji i čitate između redaka. Bilo osobno ili u vezi s ugovorima, retrogradni Merkur usporava stvari kako biste stvari vidjeli iz druge perspektive. Također, dok prolazite kroz Vodenjaka—vašu avanturističku devetu kuću ekspanzije, Venera će ovaj tjedan plesati s Marsom u vašem znaku i dati vam svjetlucavu nadu za budućnost.

Vaga

Nije svaki dan vaš nebeski vladar, Venera, u tranzitu kroz vaš sestrinski znak, Vodenjak, a kamoli vašu izražajnu petu kuću ljubavi, strasti i kreativnosti. Dana 9. siječnja, vaša božica vladarica plesat će s užarenim Marsom, nebeskim vladarom vašeg sektora odnosa usred njegove retrogradnosti u Blizancima i vaše devete kuće avanture, izdavaštva i samopromocije. Ako se ne prepuštate koketnoj zafrkanciji s nekim tko je daleko od vas ili možda ponovnom povezivanju sa svojim dragim iz srednje škole, ova poticajna sinergija mogla bi poslužiti kao muza za vaše osobno brendiranje i/ili prisutnost putem društvenih medija. Mjesec će 15. siječnja ući u Škorpiona i vaš sektor novca, naglašavajući teme vezane uz vaše financije i osjećaj vlastite vrijednosti.

Vodenjak

Kada ste zadnji put uživali u odmoru? Raditi ono što volite ne mora biti manje aktivno od vašeg uobičajenog, ali s Venerom koja bliješti kroz vaš znak, ne samo da ste skloni biti uvjerljiviji, nego ste još i popustljiviji. Venera će se uskladiti s retrogradnim Marsom preko vaše pete kuće ljubavi, strastvenih projekata i samoizražavanja 9. siječnja, što je savršena prilika da se vratite hobiju iz vaše prošlosti. Dobra vijest je da će Mars završiti svoje retrogradno putovanje 12. siječnja te će nestati zbunjenosti.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.