Psiha i seks Moje emocije 23. siječnja 2018.

Uništavaš mi život, ali i dalje želim samo tebe

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Ne želim maštati o tebi čim mi glava dotakne navečer jastuk, ali maštam. Ne želim osjetiti kako mi srce hoće iskočiti kad god čujem tvoj glas, ali osjetim. Ne želim te voljeti, ali te volim. I sada sa sigurnošću mogu reći da mi moji osjećaji za tebe uništavaju život." - pročitaj ovo svjedočanstvo nesretno zaljubljene žene.

Moje opcije bi trebale biti otvorene

Odbijam pristojne dečke od sebe koji su iskazali zanimanje za mene, jer sam još uvijek zakačena na tebe. Zašto, sam dovraga dopustila da se to dogodi? Znam da naš odnos, ili kako god ga želiš nazvati, nikada neće uspjeti. Trebala bi krenuti dalje, trebam pustiti druge muškarce u svoj život i u svoje srce. Ali to ne mogu jer me neobično, neshvatljivo privlačiš. Ti si zadnja stvar koja mi treba, ali si jedino što želim.

Ja bih trebala imati visoke standarde

Znam da sam prilika. Znam da sam zaslužila naći muškarca koji će me voljeti i njegovati dok nas smrt ne rastavi. Ali iz nekog usranog razloga, ja želim tebe, budalu, pokraj sebe. Nije važno to što mi ne odgovaraš na poruke i pozive, nije mi važno ni to što koketiraš s drugim ženama, Bože moj što mi je, obično takve kao što si ti ne doživljavam, ali ti si izuzetak. A stvarno bih htjela da nisi.

Ja bih trebala biti neovisna žena

Ne trebam muškarca da bi bila sretna, to znam. Pa zašto sam toliko fokusirana da postaneš moj? Ti nećeš moj život učiniti cijelim. Nećeš mi dati razlog da se ujutro probudim. Ti si samo frajer. Lijep frajer koji ne pokazuje poštovanje – eto samo si to. Ne želim gubiti svoje vrijeme sanjareći o našem imaginarnom danu vjenčanja, kako smo sretni skupa, a zapravo bi trebala učiti kako postati sretna bez tebe.

Možda te zanima... Ta jedna osoba koju nikako ne možeš preboljeti Psiha i seks Zena-Tuga1 Možda te zanima... Sviđaš mi se i dok te nema. Ali, odlučila sam, odbijam biti tvoja djevojka za "ponekad" Psiha i seks

Ja bi trebala staviti svoju karijeru ispred svog ljubavnog života

Dajem sve od sebe i borim se u ovom ludom poslovnom svijetu. Kako bi riješila neke financijske izdatke koje sam prikupila protekle 4 godine. Kako bi karijeru svrstala u svoju strast. Ali ti mi smetaš da svoj fokus stavim na sebe i svoj rad. Kada god sjednem za stol, pokušavajući podcrtati stavke što moram, a što sam napravila, ti mi uletiš u misli i ostaneš tamo cijeli dan. Mogu se nositi s tim da ćeš mi slomiti srce, ali ti neću dopustiti da mi uništiš karijeru. To se ipak neće dogoditi.

Ja bih se trebala voljeti

Kada se god pogledam u ogledalo, sviđa mi se to što vidim. Međutim, trenutno se pitam zašto se i tebi ne sviđa ono što na meni vidiš, zašto i ti nisi lud za mnom onoliko koliko sam ja luda za tobom? Svatko ima različite ukuse, tako da mi ne bi trebalo biti bitno što zapravo osjećaš za mene, ali mi je postalo bitno. Možda ipak nešto nije u redu sa mnom, možda moja osobnost, Zbog tebe sam počela sumnjati u sve što sam nekada na sebi voljela. Ma znaš što, nosi se! Nosi se i za to i za sve ostalo!

Možda te zanima... Poznata psihologinja objašnjava što se rađa iz ljubomore Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar mandrak
      mandrak

      upravo se pitam jesam li možda ovo pismo ja napisala, pa zaboravila da sam poslala?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.