Psiha i seks 22. studenoga 2022.

Što vladavina strijelca donosi za tvoj horoskopski znak?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona strijelaca donosi svima sreću, samo je pitanje u kojem polju života

Pred nama je sezona otvorenog uma i avanture znana i kao razdoblje strijelca. Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj ljubavi prema pustolovinama, a gotovo uvijek ih u tim pustolovinama prati velika količina sreće. Ta će sreća sada postati dostupna svim horoskopskim znakovima, nekima više, a nekima manje. Očekuje nas i nekoliko važnih astroloških događaja kao što su mladi Mjesec u strijelcu 23. studenog i pun Mjesec u blizancu 7. prosinca. Što vladavina strijelca znači za tvoj znak, potraži u nastavku. 

Ovan 

Vrijeme je da pratiš sve što ti zaokupira maštu jer će te to odvesti u smjeru koji će se itekako isplatiti do kraja godine. Jednom kada Jupiter uđe u tvoj znak, bit ćeš spremna za akciju. Iskoristi ovo vrijeme kako bi pripremila odličnu podlogu da završiš ovu godinu baš onako kako želiš - kao nova osoba spremna za sve što nova 2023. donosi. 

Bik

Promjena je glavna vodilja koja te držala tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a ako ti je već dosta noviteta i želiš malo mira, dobit ćeš ga tijekom sezone strijelca. Pred tobom je period mira koji ti daje vremena da razmisliš o svemu što se promijenilo i pripremiš se za promjene koje dolaze s krajem godine. Čini se kako te riječ "promjena" neće još skoro napustiti pa je najbolje da se jednostavno prepustiš. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Pred bikovima je period mira

Blizanac

Tijekom sezone strijelac naučit ćeš kako se osloniti na ljude oko sebe. Nemoj se bojati tražiti pomoć kada ti je potrebna, u tome nema nikakve sramote. Zbog Merkura koji se kroz tvoj znak i dalje kreće retrogradno osjetit ćeš kako svijet oko tebe usporava i daje ti priliku da se posvetiš sebi. Iskoristi ju jer već 7. prosinca pun Mjesec u tvom znaku donosi novu dozu uzbuđenja i čarolije. 

Rak

Sreća će se za rakove definitivno pokazati u poslovnom svijetu. Osjećat ćeš novu dozu energije i motivacije za izvršavanjem obaveza koje ćeš rješavati s lakoćom. Osim u poslu, uživat ćeš u pripremama za blagdane koje nekima mogu biti izvor stresa, no ne i tebi. Pripazi samo da u sve to ukomponiraš i malo vremena za sebe. 

Lav

Strijelci za lavove obično služe kao muze, a to će biti posebno očito tijekom idućih mjesec dana. Kako se radi o dva vatrena znaka, sezona strijelca donijet će ti još više strasti i užitka u život, kako u ljubavi tako i ostatku života. Ovo je idealno vrijeme za kreativno izražavanje te uživanje u malim stvarima koje život nudi. 

Djevica

Tko kaže da ne možeš uživati u miru tijekom vladavine vatrenog znaka? Organizirane djevice na početku sezone strijelca će sve posložiti na svoje mjesto i uživati u ostatku perioda bez brige i stresa. Osjetit ćeš harmoniju između poslovnog i privatnog života, a odlično ćeš i balansirati između vremena provedenog s prijateljima i samom sobom.

Vaga

Vrijeme je da prekineš svoju staru i dosadnu rutinu i uneseš novu energiju u život. Nakon svoje sezone možda si upala u kolotečinu monotonog svakodnevnog života, no sada je pred tobom period osnaženja. Također je vrijeme da počneš manifestirati svoje želje jer bi se uskoro mogle početi ostvarivati. Zato dobro pazi što želiš!

Škorpion

Pripremi se za posebno sretan period na području financija. Možda će to značiti monetiziranje tvog omiljenog hobija ili novi projekt na poslu, ali svakako te financijska sreća neće zaobići. Pripazi samo kako ćeš trošit novac tijekom sezone blagdana kako ne bi otišao brže nego što je došao. 

Strijelac

Pravi strijelac nikada ne zna gdje će ga vjetar iduće odvesti, ali tijekom tvoje sezone svakako će te odvesti prema zabavi i užitku. Kako i ne bi kada će te ovaj mjesec svi slaviti, a osim što ćeš uživati u društvu, najveći dar će ti biti i novootkrivena sposobnost da uživaš i u manje uzbudljivim trenucima mira. Svakako zaželi želju u vrijeme mladog Mjeseca jer bi se mogla ostvariti i prije nego što misliš. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Strijelci će uživati u rođendanskoj pažnji, ali i trenucima mira

Jarac

Ako se u bilo kojem trenutku tijekom sezone strijelca ne budeš osjećala dobro, vrijeme je da se na trenutak povučeš u sebe. Svi astrološki događaji koji su pred nama možda će ti donijeti malu dozu nemira, no ako se okreneš prema sebi i svojim osjećajima i dobro razmisliš odakle nervoza dolazi, riješit ćeš je se i nastaviti neometano uživati u pripremama za blagdane i tvoju sezonu koja dolazi. 

Vodenjak

Za vodenjake sezona strijelca znači širenje kruga poznanstava i prijatelja. Neki će se zbližiti s kolegama s posla i tako produbiti svoje prijateljstvo, dok bi drugi mogli upoznati potpuno nove osobe koje će postati dio njihove svakodnevice. Slušaj svoj instinkt koji ti govori je li netko dobra ili loša osoba za tebe i slijedi ga otvorenog uma. 

Riba

Osim za slavljenike strijelce, ova sezona će biti posebno sretna i za ribe. Činit će ti se kao da ti sve ide od ruke, a iako voliš takve događaje preispitivati i tražiti nešto loše u njima, tijekom sezone strijelca nećeš imati takvu potrebu nego ćeš se jednostavno prepustiti i uživati u novostečenom samopouzdanju. Sada je pravo vrijeme da tražiš povišicu na poslu ili napraviš prvi korak prema novoj ljubavi. 
 

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.