Psiha i seks 23. siječnja 2013.

Što ti donosi godina Vodene Zmije?

Godina_Zmijeo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U veljači počinje nova kineska godina. Svaka godina donosi drugačiju energiju i time novi utjecaj na osobna i opća događanja u svijetu oko nas. Kinezi slave Novu Godinu prema lunarnom kalendaru. U 2013. ona počinje 10. veljače, ali energetska promjena počinje nešto ranije, 4. veljače

Vodena zmija je tolerantna i radoznala

Još malo pa počinje godina Vodene Zmije. Zmija kao takva označava eleganciju, tajanstvenost, suptilnost, inteligenciju i mudrost. A Vodena Zmija je tolerantna, puna razumijevanja za potrebe drugih, strpljiva i sklona usavršavanju i radu na sebi, isto tako je radoznala, voli istraživanja i znanost. Uspjeh postiže puno suptilnije od njezinog prethodnika razboritog Zmaja, tako da se možemo nadati laganijem toku događaja i smanjenju energetskog pritiska. Ipak, Zmija u sebi nosi energiju Vatre što je u sukobu s elementom Vode koji će prevladavati u ovoj godini, tako da će svejedno biti dosta burnih površnih reakcija koje će se brzo smirivati, ali na van možda nećemo odmah vidjeti pravo stanje.

Duhovni i znanstveni razvoj mijenja budućnost čovječanstva

Nastavit će se elementarni događaji poput poplava, oluja, tornada, a također eksplozija, požara i erupcija vulkana. Zmija donosi tajne i čarobne snage i znanje, tako da je to svakako godina u kojoj će se svi imati priliku intenzivno duhovno razvijati i otkrivati svoje duhovne sposobnosti. Možemo se nadati i značajnim otkrićima na području znanosti koji će promijeniti budućnost čovječanstva. Godina Zmije dolazi svakih 12 godina, a baš Vodena Zmija se izmjeni svakih 60 godina.

Zadnji put je godina Vodene Zmije bila 1953. i tada su Watson i Crick otkrili strukturu DNK lanca i tako na veliko otvorili vrata potpuno novog područja molekularne genetike, pa se možemo nadati da će se i ove godine otkriti nevidljive tajne koje će imati snažan doprinos i utjecaj na čovječanstvo

Sljedeća očita karakteristika Vodene Zmije je briga za druge i opće dobro. U godini Vodenog Zmaja 2012. se označava početak prelazaka čovječanstva iz treće čakre u četvrtu. Treća čakra je ja, ego, briga i fokus na sebi, sebičnost, uspoređivanje sebe naspram drugih, odvajanje sebe od okoline. Četvrta je čakra srca, povezanosti s okolinom, briga za druge, briga za dobrobit prirode i same planete Zemlje, tako i godina Zmije sa svojom angažiranom energijom za druge naglašava ovu novu dob, promjenu vrijednosnog sistema, otvorenost za potrebe svih, dizanje opće svijesti.

Na van ćeš moći biti svjedok intenzivnih reakcija onih koji se još drže starog ego sistema, sloja koji vlada s manipulacijom i strahovima jer će se ego intenzivno boriti prije smanjenja svoje snage. Svjedočiti ćeš padu vladavine ega u kojem je čovječanstvo barem dvije tisuću godina. Jer je Vodena Zmija osjetljiva za okolinu i brižna, može potaknuti zabrinutost, a neka te to ne uzrujava jer dolaze nova saznanja koja će širom otvoriti oči i srca ljudi i napokon će prevladati pozitivniji odnos prema okolini i zajednici.

Povoljna godina za znanstvenike, učitelje i terapeute

Godina 2013. će donjesti brojne migracije, selidbe i putovanja u svrhu traženja boljih životnih uvjeta. Nekretnine i zemljišta će još uvijek gubiti na cijeni pa će biti dostupnije preseliti se. U godini Vodene Zmije isplati se uložiti u učenje, edukaciju i u istraživanje alternativnih znanja te rad na sebi. Ovo je povoljna godina za znanstvenike, istraživače, učitelje, savjetnike i terapeute. Ljubavni događaji će biti naglašeni za muške osobe rođene u elementu Vode i ženske u elementu Vatre. Osobe rođene u elementu Voda i u elementu Zemlja mogu se nadati dobroj zaradi i financijskim prilikama. Osobe rođene u elementu Drvo i elementu Zemlja imaju dobru godinu za studij i postizanje akademskog uspjeha. Klikni i saznaj koji je tvoj element!

Za osobe rođene u elementu Metal ovo je radišna godina koja donosi prilike za osobnu transformaciju. Osobe rođene u elementu Drvo, Zemlja i Voda neka više pripaze na zdravije, općenito je godina nepovoljna za sve one koji imaju poteškoće vezane za visoki pritisak i srce. Najpovoljnije područje u stanu ili kući su Sjever, Sjeveroistok, Sjeverozapad i Jug, dobro je izbjegavati Zapadni i Istočni sektor (ne spavati ili raditi u tom sektoru), a svakako se ne preporučuje renovirati centralni dio kuće tijekom cijele 2013.

Dragi čitatelju želim da ti godina tajanstvene Vodene Zmije otvori duboka saznanja o kojima nisi ni sanjao i koja će te inspirirati odlukama koje će ti donijeti izobilje i ispunjenje i koje će ti otvoriti srce i napuniti dane srećom i ljubavlju prema sebi i prema svemu što te okružuje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.