Psiha i seks Moje emocije 24. veljače 2020.

Što donosi sezona Riba svakom od 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock Ribe su definitivno jedan od ta tri znaka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ulazak Sunca u Ribe, posljednji znak Zodijaka, 18. veljače 2020., označio je početak kraja. Vrijeme je da dovršiš ono što si započela prošlog proljeća jer sljedeći mjesec za vrijeme proljetnog ekvinocija 20. ožujka počinje novi ciklus. Ovo je vrijeme za sanjarenje, odmaranje, liječenje i prepuštanje nečemu što je veće od tebe.

Ovaj vodeni znak prikazuje se kao dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima što predstavlja paradoks svojstven ovom znaku -  duh i materiju, blaženstvo i patnju, raj i zatvor. Granica između budnog života i svijeta snova se rastvara, a mi se suočavamo s iluzornom prirodom stvarnosti. Otkrij za svoj znak što još trebaš napraviti kako bi završila jedan prirodni ciklus.

Ovan

Završit ćeš jedan osobni ciklus uskoro kada ti se približi rođendan, a Sunce uđe u tvoju 12. kuću koja obilježava područje nesvjesnoga. Period do tada iskoristi za povlačenje u svoj unutarnji svijet i nastoj biti što manje vidljiva jer će te tako tvoja intuicija voditi i usmjeravati kako da što bolje iskoristiš svoje skrivene sklonosti.

Bik

Provodi što više vremena s prijateljima, obitelji i općenito s ljudima koji te okružuju. Bogat društveni život bi ti mogao obnoviti snage i pomoći ti da dobiješ jasnije vizije što želiš u svojoj bliskoj budućnosti.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Blizanci

Dobit ćeš nadahnuće da svoju karijeru okreneš u nekom novom smjeru, uglavnom u duhovnom ili kreativnom pravcu. Imat ćeš priliku shvatiti što za tebe znači uspjeh i priznanje. Obrati pažnju na svoje osjećaje i intuiciju kao i ono što te iscrpljuje.

Rak

Spremna si susresti ljude, mjesta i ideje koji su izvan područja tvoje uobičajene stvarnosti. Pogledaj kroz iluzije bilo kakvih lažnih uvjerenja i poveži se s pravim izvorom svoje mudrosti i vjere. Ovo je vrijeme kada trebaš slijediti svoju osobnu filozofiju, koristeći intuiciju koja će te voditi prema onome u što vjeruješ.

Lav

Bit ćeš spremna produbiti svoje emocionalne veze. Ovo vrijeme je idealna prilika da osvijestiš kako idealiziraš druge, ali i kako primaš podršku od njih.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Djevica

Ovo je tvoje vrijeme za učenje o ravnoteži. Iluzije i obmane pomažu ti da razumiješ skrivene aspekte sebe. Osvijestit ćeš kod sebe  obrasce kako idealiziraš partnera ili druge osobe.

Vaga

Možda se osjećaš neodlučno po pitanju kako bi drugima htjela i mogla biti na raspolaganju i kako ponajbolje iskoristiti svoje vještine. Tvoj zadatak u ovom periodu je da pronađeš blaženstvo u uobičajenim trenucima svakodnevnog života.

Škorpion

Za tebe je ovo razdoblje užitaka i zabave. Prelazit ćeš lakše nego inače preko emotivnih zapreka koje ti se nađu na putu.

Strijelac

Za Strijelce će ovo razdoblje biti posebno značajno jer Sunce ulazi u najdublji dio tvoje natalne karte u tvoju četvrtu kuću, kuću doma i obitelji. Otkrit ćeš što ti je potrebno da te nahrani fizički i duhovno. Osmisli svoju viziju idealnog doma ili obitelji.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Jarac

Tvoj intuitivni um je sada izuzetno jak i svakodnevne situacije možeš lakše vidjeti iz više perspektive. Uključi duhovnost u svoj svakodnevni život i svakodnevno okruženje. Razgovaraj o svojim snovima s ljudima s kojima se susrećeš u svakodnevnom životu.

Vodenjak

Financije će ti biti u središtu pozornosti tijekom perioda Riba. Mogla bi smisliti kako da ojačaš svoje finacije i osiguraš si uštedu. Prilikom donošenja odluka o ovoj važnoj temi oslanjaj se na svoju intuiciju.

Ribe

Ribe sretan vam rođendan! Kraj astrološko godine za Ribe označava i novi početak. Pripremi se na nekoliko mjeseci ispunjenih fantazijama kada će konačno i tvoj poriv za sanjarenjem biti nagrađen. Slobodno maštaj!

Ribe Možda te zanima... Ribe: Karakteristike, zdravlje, ljubav, posao Psiha i seks Ribe Možda te zanima... Horoskop za Ribe za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Izvor: Tarot.com

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.