Psiha i seks Moje emocije 15. srpnja 2019.

Snovi o poslu: Što znači sanjati otkaz, promaknuće ili kašnjenje?

Foto: Guliver/Shutterstock Snovi ti mogu mogu ukazati na neriješene osjećaje ili strahove.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najčešći snovi o poslu uključuju svađanje sa šefom, kašnjenje na posao ili sastanak, nepripremljeno odrađivanje prezentacije, gubljenje važnih dokumenata zbog kvara računala ili dobivanje otkaza.

Često označavaju probleme koji te muče u svakodnevnom životu i na poslu, no ponekad su samo rezultat iscrpljujućeg dana na radnome mjestu te odražavaju tvoje misli ili stres vezan uz posao. Ali često snovi o poslu mogu upućivati i na potencijalna rješenja problema koji te muče. Primjerice, imaš li noćne more vezane uz određeni aspekt posla, to ti možda podsvijest govori da si zaokupljena problemom više nego što misliš.

U snovima probleme ponekad vidiš jasnije, a kako bi imala koristi od njih, moraš naučiti čitati između redova da bi došla do rješenja, poručuju stručnjaci za snove. Primjerice, sanjaš li da si na posao ili važan sastanak došla gola, to možda znači da pokušavaš sakriti privatnu tajnu od kolega ili nedostatak znanja vezanog uz tvoj posao. A možda samo znači da si se loše pripremila za poslovni rok ili prezentaciju. San da si nespremna došla na posao obično pogađa ljude koji si to nikad ne dopuštaju. Na taj se način uspješni ljudi nose s nervozom kad ne znaju kako će nešto završiti. 

Stalno kasniš na posao

Sanjaš li da kasniš na posao, možda znači da nemaš kontrolu nad karijerom. Možda se bojiš promjena na poslu, osjećaš nevrijedno ili misliš da ne zaslužuješ promaknuće. Ili si možda samo neorganizirana. Možda želiš zadiviti šefove, ali ne uspijevaš. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Nespremna na prezentaciji

Takvi snovi simboliziraju manjak samopouzdanja u vlastite poslovne sposobnosti - bilo da radiš novi posao ili se osjećaš izgubljeno obavljajući svakodnevne zadatke. Pokazujući to pred šefovima, još ti je neugodnije te govori koliko ti je posao važan za karijeru. 

Sanjaš da si dobila otkaz

To vjerojatno samo znači kako si zabrinuta da ne dobiješ otkaz na stvarnom poslu. No san o otkazu može značiti i velike promjene u životu nad kojima nemaš kontrolu. Osim toga, možda ti pokazuje i da nemaš potporu kolega ili te je netko važan napustio.

Možda te zanima... 7 glavnih vjerovanja o snovima sjevernoameričkih Indijanaca Psiha i seks

Dobivanje promaknuća

Promaknuće ili povišica znači da si sigurna u posao te da si zadovoljna statusom na poslu ili da su šefovi zadovoljni tobom. No ponekad takvi snovi mogu biti puste želje. Možda želiš biti sigurnija u sebe ili misliš da te ne cijene dovoljno na poslu.

Propuštanje važnog roka

San znači da se osjećaš nespremno, pa čak i izgubljeno na poslu, te da se osjećaš bezvrijedno ili ne možeš obavljati posao. Također znači i propuštanje prilike, bilo poslovne ponude ili promaknuća, a san može odražavati tvoje razočaranje.

Možda te zanima... 14 najčešćih snova, njihovo značenje i podsvjesne poruke Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.