Psiha i seks Moje emocije 22. studenoga 2019.

Sezona Strijelca: Što donosi svakom od znakova Zodijaka

Foto: Getty Images
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Strijelac se smatra najzgodnijim horoskopskim znakom, koji prirodno privlači, ali i širi dobru energiju, sreću i dobitak. U nastavku teksta pročitaj kako će ova sezona Strijelca utjecati na tvoj znak.

Čestitamo! Upravo si ušla u razdoblje Strijelca što znači da si preživjela retrogradni fijasko Škorpiona i Merkura ili trenutno izlaziš iz problema koje su oni uzrokovali. 

Strijelac će svim horoskopskim znakovima donijeti malo sreće i olakšanja prije blagdana. Pomoći će ti da se opustiš pred kraj godine, a na ovo vrijeme gledaj kao na trenutak za introspekciju i upoznavanje same sebe kako bi u novoj godini mogla biti jača nego ikada.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Karakteristike Strijelca i kako će utjecati na ostale znakove

Znatiželjan i energičan, Strijelac je jedan od najvećih putnika među svim horoskopskim znakovima. Njegov otvoreni um i filozofski pogledi motiviraju ga da konstantno luta u potrazi za životom.

Kao i drugi vatreni znakovi, Strijelac mora stalno biti u kontaktu sa svijetom kako bi ga doživljavao što više, a njegov vladajući planet je Jupiter, najveći planet. Zbog toga njegovom entuzijazmu nema kraja, a ljudi rođeni u znaku Strijelca posjeduju sjajan smisao za humor i intenzivnu znatiželju.

Sloboda je njihovo najveće blago, jer tek tada kada ju imaju mogu slobodno putovati i istraživati ​​različite kulture i filozofije. Zbog svoje iskrenosti Strijelci su često nestrpljivi i taktični kad trebaju nešto reći ili učiniti.

Možda te zanima... Gdje ćeš pronaći svoju srodnu dušu prema tvom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Riječ kojom bi najtočnije mogli opisati sezonu i energiju Strijelca jest "radosna". Nakon tmurne sezone Škorpiona, svjetlost će se činiti jačom nego ikada i pokazat će ti tvoj avanturistički duh i tvoju slobodu. Sezona Strijelca tako se odnosi na širenje vidika, a da bi to uspjela, moraš izaći iz svoje zone komfora. Pripremi se na shopping od kojega će te noge boljeti, na veliku količinu slatkoga koju ćeš konzumirati, ali i na silne božićne džempere koje čuvaš od prošle godine.

Ključne riječi za Strijelce: istraživanje, sloboda traženja, lakovjernost, poštenje, inteligencija, spontanost, tolerancija, svestranost

 | Author: Getty Images Foto: Getty Images Razdoblje strijelca traje od 22. studenog do 21. prosinca 2021. godine

Ovan

S obzirom na to da je ovan jedan od vatrenih znakova, lako ćeš prihvatiti visoku energiju i entuzijazam koji dolaze zajedno sa sezonom Strijelca. Puna si novih ideja i samopouzdanja i spremna si da djeluješ. Posveti se svojem planu za širenje svojih pogleda i postizanje svojih ciljeva.

Bik

Sezona Strijelca potaknut će te da proširiš emocionalne horizonte i preuzmeš rizik dubljeg povezivanja s drugim osobama. Spajanjem energije i resursa s drugima dovest će do neočekivanih prilika za širenje. Na umu ti je i dalje novac. Zašto onda ne bi nabavila novi novčanik? Nove prilike se otvaraju, trebat će ti više mjesta u njemu za sve stvari.

Blizanci

Ako ćeš se voditi svojim humorom, imat ćeš najbolju šansu za uspjeh na bilo kojem polju. No, u slučaju sukoba, nemoj ulaziti u rasprave, već se odmakni, shvati to kao priliku u kojoj ćeš iskušati svoje strpljenje. Također, obnovi svoju garderobu. Bit ćeš pozvana na mnoštvo blagdanskih domjenaka.

Rak

U sljedećih ćeš mjesec dana biti zauzetija nego inače. No, ako u svoje obaveze kreneš s pozitivnim stavom i smiješkom na licu sve će ići bolje i nećeš se osjećati iscrpljeno. Pokušaj ostati prisutna i usredotočiti se na jedan zadatak po redu. Sada je i povoljno vrijeme da sagledaš svoje zdravlje i razmisliš o novoj prehrani ili novoj rutini vježbanja.

Možda te zanima... Najvažnije karakterne osobine horoskopskih znakova Psiha i seks

Lav

Sada je vrijeme da stupiš u kontakt s izvorom nadahnuća i da obnoviš vezu s umjetničkim dijelom same sebe. Osiguraj vrijeme za aktivnosti koje su ti zabavne i usrećuju te. Romantika se također ističe kod tvojega znaka u sljedećih mjesec dana, a i sreća je na tvojoj strani, zato napravi prvi potez.

Djevica

Sada je vrijeme kada ćeš dobiti perspektivu sigurnosti i što sigurnost znači za tebe. Također, pokaži zahvalnost prema onima koji su tu za tebe i koji ti daju podršku u životu te ti pomažu izraditi jake temelje za budućnost. 

Vaga

Tvoja intuicija u sezoni Strijelca jača je od tvoje logike. Osjećat ćeš se bolje nego što si se osjećala cijele ove godine. Budi zahvalna na tom osjećaju i pokaži tu zahvalnost, nemoj se zatvoriti u sebe.

Škorpion

Sada je vrijeme da ojačaš svoje financije i da pojačaš svoju sigurnost za budućnost. Naravno, zbog većih financija osjećat ćeš i potrebu i iskušenje da više i trošiš. Tvoj pristup novcu - trošenju i uštedi - sada može biti sjajno iskustvo učenja, otkrivajući tvoja istinska uvjerenja i vrijednosti. 

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Strijelac

Sunce u tvojem znaku signalizira početak novog ciklusa. vrijeme je da se opustiš i pustiš svojoj intuiciji i osjećajima da ti pokažu tko si i za što si sve sposobna - preuzmi rizik i ostvari novu verziju sebe. Razmisli o priči koju želiš ispričati o svojem životu za nekoliko godina. 

Jarac

Kako bi u potpunosti iskoristila svoju mudrost, provedi neko vrijeme u samoći i obrati pažnju na svoje snove. Inspiracija koju sada sakupiš poslužit će ti sljedećeg mjeseca kada budeš bila spremna izaći iz sjene i započeti novi ciklus u svojem životu.

Vodenjak

Gledaj optimistično na svoju budućnost. Vrijeme je da proširiš svoje osobne vizije, ali i vizije o svijetu. Poveži se s ljudima koji će ti pomoći u ostvarenju svojih ciljeva i pridruži se nekim grupnim aktivnostima.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Riba

Sada imaš priliku sagledati svoj rad i napor iz druge perspektive. Ako već duže vrijeme želiš neku promjenu ili želiš krenuti u novom smjeru, na poslovnoj razini, sada je pravo vrijeme da napraviš prvi potez ka tome. Naporan rad i dodatna odgovornost ovog mjeseca rezultirat će velikim nagradama. Samo budi strpljiva.

Izvor: Tarot.com, Astrology, Women's Health

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.