Psiha i seks Seks i veze 17. prosinca 2021.

Seks tehnika kokosovog oraha: Za još više užitka u jahaćem položaju

Foto: Thinkstock Tehnika kokosovog oraha pruža puno zadovoljstva
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako voliš višestruke orgazme, pročitaj kako djeluje tehnika kokosovog oraha i kakve veze s tim zapravo imaju kokosovi orasi

Nikad nisi čula za tehniku kokosovog oraha? To treba promijeniti! Zahvaljujući ovom seks potezu ne samo da ćeš dovesti sebe, nego i svog partnera do fantastičnih vrhunaca. Otkrit ćemo ti zašto bi trebala isprobati tehniku kokosovog oraha. Zajamčeno vrijedi!

Takozvani jahaći položaj („žena gore“) i njegove brojne varijante vjerojatno su među klasicima kod seksualnih položaja. Pa zašto svoj ljubavni život ne bi začinila tehnikom kokosovog oraha? Ovaj seksualni savjet ne daje tek intenzivne orgazme, nego tehnika također rješava neke od malih problema koje sa sobom nosi klasičan jahaći položaj. Poznato je da žene uživaju u kontroli brzine i intenziteta kada su na muškarcu, ali položaj sa sobom nosi i neke nesigurnosti. Gdje stavljaš ruke? Nagneš gornji dio tijela unatrag ili se nagneš prema naprijed? Koji je najsenzualniji način pokretanja bokova?

Možda te zanima... Što je zapravo 'spanking' i može li lupanje po stražnjici učiniti orgazam intenzivnijim? Psiha i seks

Teško za povjerovati, ali je istinito, većina žena samo nekako drži ruke u zraku u jahaćem položaju - nimalo opušteno i na način da pomognu postizanju orgazma. Zahvaljujući metodi kokosovog oraha, ove su neizvjesnosti stvar prošlosti. Ako poslušaš ovaj seksualni savjet, ruke i šake automatski slijede vruće pokrete i osiguravaju bezbrižne vrhunce.

Evo kako funkcionira tehnika kokosovog oraha

Ali, idemo sada na stvar, u čemu je trik kod ove varijante seksa? Ne brini, ne moraš donijeti kokosov orah na sljedeći spoj… Metoda svoj naziv duguje online objavi. Trik je u tome da svojim bokovima napišeš riječ kokos – engleski „coconut“!

Imitirajući glatke pokrete na gospodinu, dovodiš i njega i sebe do fantastičnog orgazma. Ti odlučuješ hoćete li ići brzo ili sporo. Možeš se poduprijeti rukama na njegovim bokovima ili bedrima kako bi intenzivirala pokrete. Naravno, možeš koristiti i bilo koju drugu riječ za ovaj trik. Sve dok sadrži dovoljno samoglasnika i suglasnika. Također ugodno slovo Z, jer ovo slovo uvijek možeš „preoblikovati“ iz različitih smjerova.

Dobro je znati: ovaj seks trik nije isključivo za jahaći položaj. Za više raznolikosti, on može koristiti tehniku kokosovog oraha kada je na tebi…

Možda te zanima... 6 problema kod takozvanog 'psećeg položaja' u krevetu i kako ih riješiti Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.