Psiha i seks Seks i veze 29. prosinca 2019.

Seks igračke koje istodobno stimuliraju i tebe i njega

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualne igračke imaju nekoliko važnih uloga - mogu pomoći kad te uhvati želja za seksom, osigurati da doživiš orgazam i začiniš situaciju u krevetu dok si s partnerom. Možda imaš već koju u svojoj kolekciji, ali nije ni loša ideja uložiti u onu koja će djelovati i na tebe i na njega, istovremeno pa čak i kada ste miljama daleko.

Seksualne igračke za parove, pored užitka, pomoći će parovima i da se više povežu tako i saznaju što im odgovara te da pojačaju te aktivnosti pri zadovoljavanju onog drugog. 

Kanadska stručnjakinja za seks Jessica O'Reilly seksologinja i voditeljica emisije SexWithDrJess kaže: "i sama prisutnost seksualne igračke potiče parove na pričanje i smijanje."

 ...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života..

Pomažu i kod otvaranja prema partneru te zaigranosti u seksualnom životu, kaže seksualna terapeutkinja Debra Laino: "Neki parovi 'zapnu' u dosadnoj rutini u krevetu i zbog toga misle da su postigli sve što su mogli."

Možda te zanima... Za nju i za njega: Seksi igračke za snažnije orgazme Psiha i seks Vibrator Možda te zanima... Kako upotreba vibratora može smanjiti starenje vagine? Zdravlje

Uz igračku se sve to može promijeniti. "Čak i ako tvoje novo iskustvo s igračkom nije potpuni pogodak, eksperimentiranje, iščekivanje i pozitivna nervoza koja dolazi ut to može seks učiniti uzbudljivijim", kaže O'Reilly. 

Uz to, korištenje nove igračke može pomoći u otkrivanju novih načina kako se zadovoljiti za koje nisi ni znala da postoje. Ako ne znaš kako početi, a interesiraju te ovakve igračke, donosimo ti savjete stručnjaka koji su za portal Prevention otkrili svoje top izbore u seksualnim igračkama.

We-Vibe Sync

O'Reilly kaže kako ovaj proizvod "postavlja standarde za igračke za parove". Sync koristi vibrator koji odgovara tvome tijelu, a kontrolira ga partner putem aplikacije od bilo kuda. Savršen je za duge poslovne putove kad ne možete biti skupa. 

Jastuk na napuhavanje

Uz seksualni jastuk možeš malo začiniti odnose s partnerom i omogućiti mu da uđe još dublje bez pretjeranih akrobacija. 

"Potiče nove i udobnije pozicije unutar i izvan kreveta", kaže O'Reilly. Postoji nekoliko vrsta seksualnih jastuka, a ona preporučuje onaj na napuhavanje, čisto kako ne bi zauzimao previše mjesta u sobi. 

Lelo IDA

IDA je dizajnirana kako bi naciljala tvoju g - točku uzrokujući vibracije koji stimuliraju klitoris u isto vrijeme. Može se koristiti i za stimuliranje partnerove međice

Daljinski upravljač služi kako bi se mogli izmjenjivati na njemu i tražiti međusobne 'slabe točke'.

Stolac za seks

Odlično pomagalo pri istraživanju seksualnih poza pomoći će ti da 'lebdiš' iznad svog partnera, a da ga pritom ne pritišćeš previše bedrima, kaže Laino.

Mini Wanachi

Ovaj mali osobni masažer vodootporan je i može se koristiti na klitorisu, njegovim testisima i općenito bradavicama. Glava koja se savija pomoći će u stimuliranju onih dijelova do kojih je teško doprijeti, a Laino nadodaje kako će pomoći i u otkrivanju mjesta u tijelu gdje oboje želite da se 'trese'. 

Lelo Oden

Vibrirajući prsten za penis ima dvije važe uloge: pomaže mu da postigne jaču erekciju stimulacijom krvi prema penisu, dok će vibracije 'golicati' tvoj klitoris, kaže Laino - tako da obje strane pobjeđuju. Obložen je mekanim silikonom i vodootporan je što ga čini idealnim za 'igranje' pod tušem.

Seks terapija: Dva osnovna načina stimulacije klitorisa

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.