Psiha i seks Seks i veze 26. ožujka 2020.

Riječi izgovorene u krevetu koje te mogu učiniti najpoželjnijom ženom

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Još kao djeca naučili smo da pomoću glasa možemo dobiti što želimo. Sad, kao odrasla, tu moć možeš iskoristiti u krevetu. Moć je u jeziku koji mogu samo odrasli razumjeti. To je jezik ljubavi, odnosno jezik požude, kaže Denise Brienne, autorica knjige 'How to Talk Dirty'.

‘Prljavi’ govor može poboljšati tvoju vezu s partnerom. Riječ je o tabu frazama i ‘zločestim’ riječima. Cilj je da te partner toliko poželi da ga jedna tvoja riječ može dovesti do ‘ludila’. ‘Prljavi’ govor može ti pomoći da u krevetu dobiješ sve što želiš, samo ga trebaš naučiti. Kad se zatvore vrata spavaće sobe i kada ostaneš sama s partnerom, sve postaje dopušteno. ‘Prljavi’ govor može ti povećati i samopouzdanje. Ne samo da ćeš partnera dovesti do ‘ludila’ nego ćeš se zbog toga i ti osjećati zadovoljnije. Što je govor ‘prljaviji’, to je tvoj osjećaj bolji - ističe autorica.

Možda te zanima... Što njegova omiljena seks poza otkriva o osjećajima prema tebi? Psiha i seks

 

Žene koje koriste takve “prljave” riječi češće se seksaju i doživljavaju snažnije orgazme, tvrdi autorica, no ističe da za dobar seks nisu najvažnije različite “tehnike” ili “prljavi” govor nego intimnost.

Intimnost iznad svega

"Intimnost je osjećaj pripadanja nekome, odnosno osjećaj topline ili utjehe koji se javlja kad nekog dobro poznajemo. To je emocionalna povezanost i uzajamno povjerenje. Intimnost je zapravo ključ za dobar seks. A što si intimnija sa svojim partnerom, to je vjerojatnije da ćeš isprobati nove stvari", kaže autorica. Objašnjava da je “prljavi” govor kao dijeljenje tajni s partnerom. To je ono što samo tvoj partner zna o tebi. On je jedini koji zna sve tvoje skrivene tajne. Osim toga, “prljavim” govorom otvaraš novi svijet. Vjerojatno ćeš o svojem partneru doznati nešto što nikad nisi ni mislila, jednako kao što će i on o tebi. “Prljavi” govor pokazuje koliko želiš svog partnera što dovodi do veće intimnosti među vama. Autorica ističe da “prljavi” govor ne mora nužno biti “prljav”.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

 

"Svoje zadovoljstvo partneru možeš dočarati i zvukovima. Kad uzdišeš od užitka, to mu govori da radi nešto dobro. Način na koji dišeš kad zatvoriš oči i prepustiš se osjećajima može ga natjerati da se osjeća kao kralj", dodaje autorica.

Možda te zanima... Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli Psiha i seks

 

Navodi i primjere jednostavnih riječi koje ne moraju biti “prljave”, a način na koji ih izgovaraš može ti pomoći u postizanju seksualnog užitka.

Reci mu: “Tako si dobar u tome”, “Nemoj stati”, “Napravi to ponovno”, “Reci mi kako želiš”, “Ovo je jedan od razloga zašto te obožavam”, “Gledaj me u oči”, “Tvoje tijelo je savršeno”.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.