Psiha i seks Seks i veze 25. kolovoza 2020.

Što njegova omiljena seks poza otkriva o osjećajima prema tebi?

Foto: Guliver/Shutterstock Analni seks
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci koji vole misionarski položaju u seksu u životu se strogo drže pravila, vjerni su i nježni partneri koji te neće razočarati. No definitivno takvi muškarci nisu dosadni.

U ovom položaju, njegova je sva pažnja usmjerena na partnericu, a tu su i kontakt očima, zagrljaji, poljupci. Ako želiš stabilnost i izmjenjivanje nježnosti, takav je muškarac savršen izbor za tebe, istaknuo je stručnjak za govor tijela, Jan Hargrave. 

Možda te zanima... Šest muškaraca i žena otkrivaju seksualne tajne zbog kojih su se razveli Psiha i seks

Položaj žlice za osjećajnog tipa 

Poza žlice odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s time da je on iza tebe, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osjećaja. Ovaj položaj omogućuje posebnu intimnost, što ukazuje na to da je tvoj muškarac osjećajan tip, objasnio je Hargrave. 

Doggy style ga emocionalno ne razotkriva 

Ako tvoj muškarac obožava doggy style, on zapravo voli dominirati, biti alfa muškarac i ne želi se previše emocionalno otvarati. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobiva na sigurnosti. Ova poza ne vrišti emocijama koje govore o ljubavi i poštovanju, i ako inzistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.   

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njezino zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori puno dobroga o njima. Ako tvoj muškarac inzistira na njoj, on zapravo ne želi uložiti previše truda već pušta tebi da odigraš igru. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale dijelove života jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira. 

No ako ne inzistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, riječ je o zaigranoj mašti i takav muškarac moći će pružiti svojoj partnerici puno dobre zabave. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kojem žena leži na trbuhu, a muškarac je grli prilikom seksa u tzv. poluzagrljaju znak je da mu je ugodno s tobom te da je zadovoljan u vezi, objasnila je stručnjakinja za komunikaciju dr. Audrey Nelson. 

Bliski kontakt za muškarce koji vole nježnost

Ako te tvoj muškarac tijekom seksa privlači sebi, on želi više intimnosti. Naime, privlači te najosjetljivijem dijelu vrata, žili, a to je znak povjerenja i nježnosti. Takav tip muškarca zapravo voli da partnerica odlučuje u svemu, objasnio je stručnjak za neverbalnu komunikaciju i autor knjige "Ljubavni signali", dr. David Givens. 

Odmiče li se nakon seksa, boji se obaveza

Ako se muškarac nakon seksa odmah odmakne od tebe, znak je da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od tebe, i psihičku i emocionalnu, istaknuo je Givens.  

Ležanje na boku nakon seksa otkriva posesivca

Ako nakon seksa leži kraj tebe u pozi žlice, odnosno na boku, muškarac je posve lud za tobom, ali i pomalo posesivan. U ovom te položaju on zaklanja, što ukazuje na dominantnost. Međutim, ako se želi maziti, ali tako da si ti iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga tko voli da se drugi brinu za njega, napomenuo je Hargrave. 

Možda te zanima... Najčešće seksualne fantazije i treba li ih otkriti partneru Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.