Psiha i seks Moje emocije 21. listopada 2021.

Razdoblje škorpiona je pred nama: Kako izvući najbolje za sebe?

Foto: Guliver/Shutterstock Od subote 23. listopada do 21. studenoga, trajat će seksi, ali i pomalo mrakom nabijen period vladavine škorpiona
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Spremi se za prepuštanje vrućem seksu, ljubavnim pjesmama i transformacijskoj snazi ljepote jer nam predstoji sezona škorpiona. Od subote 23. listopada do nedjelje 21. studenoga, trajat će seksi, ali i pomalo mrakom nabijen period.

"Bez obzira koji si horoskopski znak, izmučeni umjetnik u svima nama bit će doveden u središte", piše Sophie Saint Thomas, astrologinja za Allure koja je i sam škorpionka i tvrdi da zna kako najbolje iskoristiti razdoblje pred nama. Prenosimo njezina predviđanja i opažanja.

Što uopće predstavlja razdoblje škorpiona?

Baš kao i drugi fiksni znakovi - bik, lav i vodenjak, škorpioni su obično stvorenja navika. S druge strane, kardinalni znakovi (ovan, rak, vaga i jarac) imaju tendenciju da budu vođe, a promjenjivi znakovi (blizanci, djevica, strijelac i ribe) su fleksibilni. Najbliža i najdraža fiksacija škorpionima je tamni glamur. Kao vodeni znak (zajedno s rakom i ribama), škorpion se također bavi emocijama proživljavajući ih od najvećih uspona do najnižih padova - duboko, strastveno i bezgranično.

Osjećaje koje imaju prema partneru često izražavaju na ekstravagantne načine. Oni su oni koji misle da je stavljanje iste tetovaže nakon trećeg spoja dobra ideja. Intenzivan - je riječ koja se najčešće povezuje sa škorpionima, a oni su skloni živjeti u skladu s hypeom. Škorpionom vlada Mars, strastveni ratnik koji voli seks i borbu. Zbog toga su škorpioni znak zodijaka najzainteresiraniji za seks. Za razliku od zračnih znakova, koji su poznati po nepromišljenim avanturama, škorpioni se radije žestoko i brzo zaljube prije nego što se odluče na valjanje po plahtama.

Možda te zanima... Horoskop za listopad za sve znakove Psiha i seks

A kad se stvari zahuktaju, obično su dugoročno odani. Još jedan vladajući planet za škorpiona je Pluton. Kao bog podzemlja, Pluton nam dopušta da istražimo svoju tajnovitu stranu kroz tehnike samopomoći, poput terapije, meditacije i seksa. Utjecaj ovog planeta također pomaže da se suočimo sa smrću i kao rezultat toga izvučemo maksimum iz života, što bi moglo objasniti škorpionov intenzitet i predanost stalnoj transformaciji.

Možda te zanima... Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu Psiha i seks

Nije iznenađujuće da je tarot karta povezana s ovim znakom, karta smrti. Škorpioni često žive desetke života u jednom životu, počinju iznova i iznova kako bi saznali više o sebi. Neprestano se razvijaju, ali kad se smire, to je obično dugoročno. Iako raskid sa škorpionom može uključivati dodir ​​morbidnosti, ova pomalo jeziva stvorenja uvijek se izdignu iz pepela  obnovljena i sa zdravijim stavom o životu.

Kako iskoristiti razdoblje škorpiona za vlastiti napredak

Tijekom sezone Škorpiona svatko dobiva priliku iskoristiti visokooktansku energiju metaforičkog uboda. Budući da je ovo intenzivno vrijeme, vjerojatno ćeš se htjeti usredotočiti na doživljavanje orgazama koji mijenjaju život, a ne na slomljeno srce. Kako bi izbjegla potonje, čuvaj se ljubomore. Ne samo da su škorpioni tome skloni, već su i detektivi zodijaka, što ih čini izvrsnim privatnim istražiteljima i novinarima. Ako se škorpion zainteresira za nešto ili nekoga otkriva svaku činjenicu o toj stvari ili osobi. Ova radoznala energija može ti pomoći da postigneš savršenstvo u poslovima i hobijima kojima se trenutno baviš.

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Međutim, ako ovu moć upotrijebiš za zlo, naći ćeš se u nesporazumima i nevoljama. Izbjegavaj duboke analize oko prošlosti svog ljubavnika i imaj povjerenja u njega. Uloži ovu energiju u učenje nove vještine ili u promjenu izgleda prije početka sezone strijelca kad počinje i blagdansko razdoblje. Vrijeme škorpiona je  idealno za promjenu boje kose, novu tetovažu, dodavanje još jednog piercinga na jedno (ili oba) uha ili eksperimentiranje sa šminkom. Vodeni znakovi pogotovo trebaju odlaziti na tretmane ljepote. Zračni znakovi trebali bi vježbati uzemljujuće vježbe, poput tapkanja ili meditacije, tijekom sezone škorpiona.

Možda te zanima... Merkur od danas više nije retrogradan, evo kakvo olakšanje možeš očekivati Psiha i seks
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.