Psiha i seks Moje emocije 01. listopada 2020.

Pun Mjesec u Ovnu, pogodan je za ovih pet stvari

Ružičasti pun Mjesec
Foto: shutterstock Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat, a iako se zove ružičasti Mjesec, nije zapravo te boje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Listopad ove godine ima dva puna Mjeseca: puni Žetveni mjesec 1. listopada i puni Hunterov mjesec 31. listopada - na Noć vještica!

Nakon dugog, vrućeg i drugačijeg ljeta, napokon je stigla jesen, vrijeme za uživanje u nošenju raznobojnih džempera i jelima s okusima jabuke i bundeve. Kao bonus, osim šuštanja lišća i prekrasnih boja, ova jesen posebna je i jer započinje ne s jednim, već s dva puna Mjeseca.

Prvi listopadski pun Mjeseci svoj će vrhunac doseći u četvrtak, 1. listopada, u 23 sata i 5 minuta, dok će drugi pun Mjesec u listopadu svoj vrhunac imati na Noć vještica, 31. listopada u 15 sati i 50 minuta. 

Harvest Moon ili Žetveni mjesec

Harvest Moon ili Žetveni Mjesec pun je Mjesec najbliži rujanskoj ravnodnevici 23. rujna. Većinu godina on dolazi u rujnu, ali otprilike svake treće godine, kao i ove, on je u listopadu. Naziv Žetveni dobio je iz razloga što tijekom sezone žetve poljoprivrednici ponekad trebaju raditi do kasno u noć pri mjesečevoj svjetlosti, a evo na što se trebaš osvrnuti za vrijeme njegova vrhunca.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za listopad Psiha i seks

Stavi sebe na prvo mjesto

Ovaj se pun Mjesec može sažeti u jednu frazu: "Razmišljaj samo o sebi". Naravno, znamo da ti je sigurno stalo i do potreba drugih, ali ponekad je potrebno zastati i razmisliti samo o sebi, zar ne? Stoga se nemoj šokirati ako odjednom odlučiš odbiti poziv na druženje s ekipom u korist bavljenja svojim novim hobijem ili čitanja knjige, pod dekom, uz toplu šalicu čaja.

Sagledaj svrhu svog života

Također, nemoj se iznenaditi ako počneš razmišljati o nečemu što želiš promijeniti u svom životu. Možda je vrijeme za novu rutinu vježbanja ili ćeš možda početi tražiti novi posao koji je više u skladu s tvojim osobnim vrijednostima. Bez obzira što se dogodilo, znaj da nikada ne možeš pogriješiti sljedeći svoju intuiciju i radeći ono što misliš da je ispravno za tebe.

Vrijeme je za meditaciju

Odvoji malo vremena za meditaciju kako bi došla u doticaj sa svojom nutrinom pod Mjesečevim svjetlom. Za vrijeme njihova vrhunca otvaraju se portali koji će ti pomoći razuimjeti samu sebe na dubljoj razini. Na taj način doći ćeš do odgovora bez previše napora, prenosi Spiritual World.

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se baš i ne snalaze u spavaćoj sobi Psiha i seks

Okreni se novim aktivnostima...

Razmislio i o tome koje te aktivnosti ostavljaju punom života i spremnom na bilo što? To su obično aktivnosti zbog kojih se osjećaš bolje ili stvari zbog kojih se osjećaš sretnom kad ih radiš. One ne crpe tvoju energiju, one je obnavljaju. 

... i bez uzrujavanja kreni prema naprijed

Ovog listopada važno je da zapamtiš jednu stvar, opusti se. Svaki posao, veza ili putovanje dolazi sa svojim svojstvenim problemima. Ništa nije savršeno, a sve u životu zahtjeva kompromise. Kakva god bila misija tvojega života, ona će doći sa svojim vlastitim nizom problema, a najbolje ćeš ih moći riješiti tako da uzmeš korak unazad i sagledaš ih iz šire perspektive.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.