Psiha i seks Moje emocije 30. rujna 2020.

Horoskop za sve znakove za listopad

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovog nas listopada zvijezde pozivaju da se usredotočimo manje na svoj ego, a više na načine na koje se možemo pokazati drugima i učiniti svoj dio da svijet postane boljim mjestom za sve.

Listopad 2020. započinje punim mjesecom u agresivnom Ovnu što bi moglo uzrokovati razna rasplamsavanja. Međutim, ovaj nas pun Mjesec tjera da sitnice ostavimo po strani i potražimo načine na koje možemo pridonijeti većem dobru. Već 2. listopada, ljubavni planet Venera kreće se u promišljenu i predanu Djevicu, koja nas potiče da budemo od pomoći ili služimo drugima i da činimo sve što možemo kako bismo se najbolje povezali s našim bližnjima. 

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Do 4. listopada, gladan moći - Pluton završava svoje petomjesečno retrogradno kretanje u Jarcu, pomažući nam da započnemo ponovno, jači no ikad, pogotovo nakon određenih pretrpljenih gubitaka. Sredinom listopada, odnosno 16., mladi Mjesec u Vagi traži od nas ne samo da zamislimo optimističniju budućnost, već da se udružimo u radu na toj budućnosti, a taj će se osjećaj nastaviti sve do 31. u mjesecu kada listopad završavamo još jednim punim Mjesecom u snažnome Biku, koji traži da očekujemo neočekivano i budemo otvoreni za promjene.

Stoga, spremi se na ludu vožnju, jer osim pandemije, vatrenih susreta, retrogradnih planeta i iskušenja koji nas očekuju, ovaj mjesec donosi nam ne jedan, već dva puna Mjeseca koji će svakako utjecati na naše raspoloženje i općenite stvari u životu. Evo što možeš očekivati!

Ovan

Zvijezde u listopadu traže da se malo manje usredotočite na sebe i da više pazite na to kako stvari koje radite (ili ne radite) utječu na druge. Razmislite na koje načine svojim riječima i postupcima možete pozitivnije utjecati na druge? Možda će biti potrebno voditi neke teške, ali ranjive razgovore (poput isprike). U smislu vašeg zdravlja i dobrobiti, ravnoteža i zadovoljstvo su ključni. S karijerom dolazi ponovno rođenje.

Bik

Ako se u posljednje vrijeme osjećate iscrpljeno, ovaj mjesec pomoći će vam da se fizički i mentalno vratite natrag i da ojačate. Vaša se kreativna energija vraća punom snagom, zato zaronite u taj kreativni projekt, okrenite se novom hobiju i iskoristite svoje talente. To će za vas biti poput terapije. U međuvremenu, vrijeme je i da unesete više ravnoteže u prehranu i vaš raspored. Kada su u pitanju veze, pripazite na pogrešnu komunikaciju.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Blizanci

Smatrajte da je ovo mjesec za podešavanje i preispitivanje, posebno kada su u pitanju vaše vještine, rad i upravljanje svakodnevnim poslovima. Razina stresa mogla bi biti velika, ali vrijeme provedeno kod kuće ili s ljudima koje volite dat će vam predah. Preuredite svoj životni prostor i učinite ga ugodnijim. To će vam pomoći ublažiti stres. Sve u svemu, ovaj mjesec dobivate zeleno svjetlo da se uglavnom usredotočite na radost. Romantika postaje zanimljiva i zaigrana, budite na oprezu za nove ljubavi.

Rak

Ovog mjeseca trebate se sjetiti i priznati sami sebi koliko ste talentirani. Ne samo da će vam to pomoći da izbjegnete traženje tuđega odobrenja i potvrde, već će vam pomoći da zapamtite da se ne morate zadržavati negdje gdje vas drugi ne cijene. Imate mogućnosti. Imate i pravu kombinaciju šarma i duhovitosti da biste stigli kamo želite ići. Budite oprezni u odnosima s bližnjima jer postoji mogućnost drame u obitelji ili s bivšim partnerom.

Lav

Iako ne morate uvijek biti u pravu ili imati posljednju riječ, apsolutno biste se trebali zauzeti za ono u što vjerujete. A ako postoji nešto o čemu predugo šutite, to bi se moglo promijeniti ovog mjeseca. Moguće je i da ćete se možda morati vratiti natrag nekoliko koraka, do nekih stvari, ali to shvatite kao znak rasta. Financijski se stvari popravljaju. Velike ideje također za početak kreću s manjim koracima.

Horoskop srpanj Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

Djevica

"Dostojni ste." Ovo je poruka koju trebate imati na umu ovog mjeseca jer bi vaše nesigurnosti mogle ponovno uzeti maha. Natjerajte se da zavolite sve na sebi, ne samo lijepe komade odjeće, obuće ili nakita.Ovo je dobar trenutak za ulaganje u stvari zbog kojih se osjećate dobro iznutra i izvana, dok radite na tome da budete sigurniji u svoju vrijednost i osiguravate da drugi to znaju. Također, pratite svoj novac i svoje riječi.

Vaga

Mogli biste otkriti da je bolje biti sam i raditi ono što vas čini sretnim, a ne biti povezan s ljudima koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Listopad vam daje zeleno svjetlo da se usredotočite na sebe za promjenu, kao i priliku da skinete nešto s grudi. Propuštena prilika također bi se mogla vratiti, ali novac bi mogao stvarati problem. Napravite proračun u skladu s tim.

Škorpion

Vježbanje umijeća nezavisnosti i objektivnosti uštedjet će vam mnogo glavobolja i neprospavanih noći. Oslanjanje na prijatelje i zajednicu zbog ljubavi i podrške ponekad je uredu, no nemojte to raditi stalno. Potičite sami sebe na izgradnju svojih duhovnih mišića. Vjera i trud vode do uspjeha.

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se baš i ne snalaze u spavaćoj sobi Psiha i seks

Strijelac

Zvijezde vas guraju da se više usredotočite na dugoročne planove. Nije dovoljno samo željeti ono što želite, već trebate poduzeti određene korake da biste tamo i stigli. Samo pripazite da se ne obeshrabrite i da ne odustanete, ako se stvari ne poslažu odmah onako kako vi to želite. Put naprijed bit će vam otkriven uskoro. Za sada izbjegavajte tračeve i pazite na vlastito ponašanje. Vaš trud će se isplatiti.

Jarac

Oslonite se na druge, Jarčevi. Pripazite na svoja prijateljstva i odnose s bližnjima. Komunicirajte svoje potrebe, ali pustite i druge da izraze svoje želje. Pružite drugima podršku i budite uz njih. U međuvremenu, vaša karijera odvest će vas dalje no ikada. Budite sigurni u ono što nudite drugima i u vaše sposobnosti. Vi to možete!

Vodenjak

Listopad je vrijeme kada biste se lako mogli uvući u sitne drame i prepirke. No, budite pronicljiviji i ponašajte se u skladu sa svojim godinama kada su u pitanju problemi koji dolaze u vašem smjeru. Vježbajte diskreciju. Svi problemi na kraju vas mogu naučiti nečemu novome. Vježbajte pogled iz drugog kuta i proširite svoje perspektive.

Riba

Očekujte da ćete ovog mjeseca biti izbačeni iz zone udobnosti jer ste pozvani otvoriti se novim ljudima, novim prilikama i novim načinima na koji možete nešto učiniti. Ono što vam je od ruke polazilo u prošlosti, više tako neće ići, zbog čega morate poraditi na svojem rastu i razvoju. Pokušajte se ne uzrujavati zbog suočavanja sa onim što vas plaši, jer ćete upravo zbog toga ojačati i povećati svoje povjerenje samoga u sebe. Također, nemojte se zaustaviti sve dok niste zadovoljni. Istražujte svoje opcije!

Možda te zanima... Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen Psiha i seks

Izvor: bustle.com, allure.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.