Psiha i seks Seks i veze 02. rujna 2022.

Stručnjak objašnjava zašto DiCaprio izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina

Foto: instagram Leonardo DiCaprio prekinuo je s Camile Morrone nakon što je proslavila 25. rođendan
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vijest o prekidu Leonarda DiCaprija i manekenke koja je postala glumica Camile Morrone pojavili su se u medijima tri mjeseca nakon što je proslavila svoj 25. rođendan. Inače već dugo se šuška da kada mu partnerica napuni 25 da to ujedno znači i kraj njihove veze.

Leonarda DiCaprija nikad nisu povezivali sa ženom starijom od 25 godina, osim kada je bio u vezi sa ženom svojih godina bilo je to u razdoblju od 2000. do 2005. godine s manekenkom Gisele Bündchen. DiCaprio je imao 26, a Bündchen 20 godina kada su počeli hodati. 47-godišnjak glumac neizbježno stari, ali njegove djevojke uvijek imaju gotovo isti broj godina. 

To je dokumentirano u sada već poznatoj ljestvici na društvenim mrežama koja prati njegove veze, bilo da se radi o potvrđenim vezama ili glasinama, a njegov tip su tijekom godina često bile plavokose žene. DiCaprio također često izlazi s manekenkama koje su tek započele karijeru, a budući da nijedna nije imala preko 25. godina, često se postavlja pitanje je li njegov odabir neprikladan. Iako su DiCaprio i Morrone počeli hodati kada je ona imala 20., upoznali su se preko njezinog očuha Al Pacina kada je imala 10 ili 11, a DiCaprio 22 piše Yourtango.

Ne želi se skrasiti

Prema riječima savjetnika za parove Larryja Michela, Leonardo DiCaprio i mnogi drugi muškarci imaju jasne razloge zašto žele izlaziti s mlađim ženama. “Muškarci žele izlaziti sa ženama koje su mlade u srcu”, objašnjava Michel za Yourtango. Michel tvrdi da muškarci poput DiCaprija "nisu zainteresirani za žene koje znaju tko su i kojima muškarac nema što za dati." 

Možda te zanima... 3 razloga zašto žene žele mlađe muškarce Psiha i seks

S obzirom da je navršenih 25 godina označilo kraj DiCapriove veze, u vrijeme kada se prema neuroznanstvenicima mozak prestaje razvijati, svakako postoji razlog da želja za mlađim partnericama proizlazi iz želje za kontrolom. "Značajne promjene u anatomiji i aktivnosti mozga još uvijek se događaju tijekom mlade odrasle dobi, posebno u prefrontalnim regijama koje su važne za planiranje unaprijed, predviđanje budućih posljedica vlastitih odluka, kontrolu impulsa i usporedbu rizika i nagrade", objasnio je za The New York Times profesor sa Sveučilišta Temple Laurence Steinberg. 

Jednostavnije rečeno, starija osoba koja izlazi s nekim u ranim 20-ima ima sposobnost oblikovati ga u osobu kakvu želi da bude, ali ta kontrola može popustiti kako mlađi partner stari. Michel objašnjava da veza s mlađim ženama "dolazi s puno drugih izazova, što može objasniti zašto DiCaprio prekine veze kad one ostare." Također se naširoko sumnja da DiCaprio nema želju za djecom i da prekida svoje veze otprilike u vrijeme kada bi njegove djevojke možda poželjele imati vlastitu obitelj piše Yourtango. 

No, jesu li ove veze sa ženama u ranim 20-ima znak da DiCapriovim vezama nedostaje bolje povezanosti? Michel napominje da se u vezama s velikim razlikama u godinama partneri mogu boriti da budu na istoj razini kada je u pitanju njihova intimna povezanost. Također upozorava muškarce, ali i žene, da budu svjesni da je “osoba s kojom ulaze u vezu premlada da bi bila na njihovoj razini intimnosti koja se stječe s godinama iskustva i mudrosti”. 

Možda te zanima... Može li žena zadržati mlađeg muškarca? Psiha i seks Možda te zanima... Najveća ograničenja među partnerima s velikom razlikom u godinama Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.