Psiha i seks Moje emocije 14. siječnja 2019.

Prva trenerica EFT-a u Hrvatskoj organizira trening Tehnike emocionalne slobode u siječnju

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Šaptačica anđelima Martina Tišljar, autorica anđeoskih poruka koje vjerojatno čitaš svaki dan, održava trening emocionalne slobode. EFT trening je tehnika samopomoći koju može svatko savladati.

Potraga za dubljim smislom

"Znam da mnogi od vas u ovim vremenima velikih promjena traže dublji smisao, traže dublji izraz sebe, smisleniju karijeru, nešto što će više izražavati vašu stvarnu prirodu. Puno vas traži zanimanje kojim nećete samo zarađivati plaću, nego nešto čime ćete moći živjeti svoju strast, stvoriti istinsku sreću i obilje u svom životu i pomoći ljudima da pronađu svoju, pomoći ljudima da pronađu svoju stvarnu emocionalnu i tjelesnu cjelovitost i time sudjelovati u stvaranju novog, boljeg svijeta", rekla je Martina Tišljar. 

Jedno od takvih zanimanja vam je na dohvat ruke, to je EFT (Emotional Freedom Technique). Tehnika Emocionalne Slobode je jedna od znanstveno najistraživanijih i najučinkovitijih tehnika samopomoći na svijetu.

Jedna od najučinkovitijih tehnika samopomoći

Postoje mnoge, zaista mnoge znanstvene studije (dvostruko slijepe, placebo kontrolirane i randomizirane studije) koje su samo potvrdile izuzetnu učinkovitost ove tehnike u rješavanju gotovo svih emocionalnih i tjelesnih tegoba čovječanstva. Tehnika je laka za naučiti i potrebno je proći vikend trening da bi se postalo praktičarem kojom osim što možete unaprijediti svaku sferu vlastitog života, možete stvoriti novu karijeru pomažući drugima. Osobno svjedočim nevjerojatnoj transformacijskoj snazi ove tehnike putem koje su mnogi ljudi s kojima sam osobno radila postigli fantastične rezultate.

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER

"EFT metoda mi je osobno pomogla da pronađem novi oblik radosti u životu, a trening je veliki poticaj da svoje znanje i iskustvo prenesemo svakome koga privuče naša osobna promjena ili kome je jednostavno potrebna pomoć. Martina kao trener u sebi nosi nevjerojatnu žar prenošenja vlastitog iskustva istovremeno sa smirenošću i toplinom koje ulijevaju beskrajan osjećaj povjerenja. EFT tehnika je uz Martinu dobila dodatnu dimenziju i razumijevanje do kojeg na druge načine nisam uspjela doći.
Beskrajno hvala na novoj životnoj radosti", 
rekla je Aleksandra. 

Prva trenerica EFT-a u Hrvatskoj

"Prošle godine postala sam prva trenerica EFT-a u Hrvatskoj učeći kod Karla Dawsona, jednog od malobrojnih EFT Mastera na svijetu i koristeći samu tehniku godinama sa nebrojenim klijentima sa prekrasnim rezultatima. Ovim putem vas pozivam na trening EFT-a koji će se održati u Zagrebu", rekla je Martina Tišljar. 

Martinin status međunarodno priznatog EFT trenera možete provjeriti ovdje. EFT TRENING je za sve koji žele naučiti ovu tehniku ne samo da bi pomogli sebi, već i kako bi postali certificirani praktičari. Martina radi prema programu treninga Karla Dawsona koji je cijeli proces pojednostavio i potpuno približio svima. Program treninga traje tri dana, a osim toga za Hrvatsku je značajno smanjena cijena treninga. Još jedan razlog više da se požuri s prijavom!

Detalji treninga

EFT trening stupanj I/II

  • Mjesto: ZAGREB; Hotel Westin
  • Datum: Od petka 25.01.2019. do nedjelje 27.01.2019.
  • Vrijeme: svaki dan od 9:30 do 17:30
  • Cijena: 2500 kn
  • Avans: 500 kn
  • Webeft-croatia.com
  • Prijaviti se možete ovim putem na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998.
  • Ili putem weba: eft-croatia.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.