Psiha i seks Moje emocije 27. veljače 2018.

Priče zbog kojih ćeš povjerovati u čuda i sudbinu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ponekad se čini da se nekim čudom nađemo na pravom mjestu u pravo vrijeme kao da je u skladu s nečijom voljom, i tada promislimo da je to sigurno sudbina. Zdrava Krava pronašla je 3 priče o tome kako su slučajnosti promijenile živote ljudi.

  1. Uselila sam se u novi iznajmljeni stan. Nakon dva tjedna kako sam u njemu stanovala, jedan sam dan odlučila napraviti za sebe spa oazu, htjela sam se malo opustiti. Upalila sam svijeće, zamotala kosu u ulje, namazala cijelo tijelo zelenom glinom, napunila kadu, uzela čašu vina i kada sam tražila pjesme za opuštanje, odjednom je netko otključavao vrata stana. Ušao je muškarac koji kada me vidio onako golu golcatu kao od majke rođenu, zastao, a ja počela vrištati. On je počeo vikati: tko si ti? Što radiš u mom stanu? A ja: „Što ti radiš tu, ja ovdje živim?“Nakon nekoliko trenutaka oboje smo se smirili. Uspostavilo se da je to stan od muškarca koji je bio na godišnjem odmoru, a njegova je baka oduvijek čitala ljubavne romane i sanjala da će on naći ženu u svom stanu koju će zaprositi i baš je meni iznajmila stan da on ne zna. Još se sjećamo toga dana. I još uvijek živim tamo: živimo kao jedna obitelj.
  2. Ponovno sam se uvjerila kako se život voli s nama našaliti. Moja starija sestra imala je vezu od pet godina. Prekinuli su, i nakon nekog vremena udala se za Vanju. Moj brat je imao djevojku s kojom je bio u vezi 8 godina. Razišli su se, a onda je upoznao prekrasnu ženu – koja se također zove Vanja. Ja sam bila u vezi s muškarcem 3 godine. Nedavno smo prekinuli, a sad upoznala drugog čovjeka ... možete li pogoditi kako se zove?
  3. Živio sam u Osijeku do svoje desete godine. Tamo sam išao u vrtić. Moja mama i teta često su mi kasnije govorile da sam imao curu u vrtiću koja se zvala Dijana i imala je 4 godine, a ja 5. Ja sam joj tada obećao da kada narastemo, oženit ću ju.Mnogo godina kasnije, živio sam u Splitu. A prije 3 godine upoznao sam ženu imenom Dijana. Uskoro se naše prijateljstvo pretvorilo u vezu. Ime Dijana nije mi ništa zazvonilo, no kada samo se bolje upoznali, ispričao sam joj priču o djevojčici u vrtiću. Ispostavilo se da je to ista Dijana. Uskoro ćemo se vjenčati. A poanta moje priče je da morate ispuniti svoja obećanja!
Kurkuma1_1 Možda te zanima... Kurkuma – čudotvorni začin za postizanje i očuvanje dobrog zdravlja Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.