Psiha i seks 18. prosinca 2015.

Pozitivne misli za vječnu mladost

Zena-Sreca-Baloni-M
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako imaš loše gene, ne znači nužno da ćeš brzo ostariti. Možeš naučiti kontrolirati svoje gene, unaprijediti zdravlje i živjeti duže. Ako poboljšaš samo jednu stvar vezanu za vlastito tijelo – primjerice, ako svakoga dana počneš šetati tridesetak minuta – na kraju ćeš usput poboljšati i mnoge druge stvari. Ipak uz brigu za tijelo i pravilnu prehranu, vrlo je važno paziti i na zdravlje svojih misli

Dobro raspoloženje privlači pozitivne osobe, situacije i događaje u tvoj život, a kada se osjećaš zadovoljno i ispunjeno, to se svakako odražava i na tvoj fizički izgled i izgledaš mlađe. Nije bez razloga popularna izreka ''u zdravom tijelu je zdravi duh''. Svakako nije uvijek jednostavno misliti pozitivno i biti dobre volje, pa ti donosimo šest zapovijedi za dobro raspoloženje svaki dan.

Šest 'zapovijedi' za dobro raspoloženje

  1. Loše raspoloženje često proizlazi iz osjećaja nemoći pred situacijom – usmjeri se na rješenja i samo rješenja, ona uvijek postoje. Akcija je najbolji lijek.
  2. Ni u jednom trenutku nemoj biti žrtva svog raspoloženja – svjesno ga mijenjaj.
  3. I kad si loše volje, svijet je pun lijepih stvari – obrati pažnju na lijepe detalje u svijetu oko sebe i prizvat ćeš još više lijepoga.
  4. Ako osjećaš negativni naboj (ljutnju, agresiju i sl.), što prije ga isprazni nekom fizičkom aktivnošću – trči, lupaj, viči.
  5. Druži se s prijateljima iz djetinjstva.
  6. Stavi svoje talente u pogon, nađi načina da ih izraziš.
  7. Poljupci su svakako važna stvar u životu svake žene, a kako bi tvoja koža uvijek bila nježna i spremna za poljupce, tu je inovacija iz Laboratorija Vichy koja ženama u menopauzi vraća blistav sjaj i preoblikuje konture lica,

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.