Psiha i seks Moje emocije 15. studenoga 2016.

Potraži odgovor na pitanje 'Zašto skrivamo svoju ranjivost?'

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ranjivost je jedan od oblika nesigurnosti, straha od rizika i emocionalnog izlaganja. Vrlo često se razvije u djetinjstvu i to ovisno o tome jesu li nas kao male tjerali da 'stisnemo zube' ili smo imali mogućnost izraziti svoje emocije.

Kako bi dobila odgovore na pitanje "Zašto skrivamo svoju ranjivost?", Centar BEA poziva na predavanje psihologinje i psihodramske terapeutkinje Ivane Jurić, koje će se održati u subotu 3.12.2016. od 11 do 13 h na adresi Ribnjak 38, Zagreb. 

Kako navode iz Centra, predavanje će biti usmjereno na različite stilove privrženosti koji se razvijaju tijekom ranog djetinjstva, a kasnije u životu čine okosnicu našeg emocionalnog povezivanja, osjećaja povjerenja u odnosima i svijetu u kojem živimo. Predavačica će ukazati na potencijal osobnog razvoja i stjecanja povjerenja u odnosima s nama bliskim ljudima. Na taj način možemo postupno razviti osjećaj sigurnosti i konstruktivnije načine nošenja sa stresom i životnim izazovima.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu na info@centarbea.hr, a više informacija potraži na Facebook stranici.

Hrana i emocije: Kako postati "normalan jedač" i konačno uživati u životu?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.