Psiha i seks Moje emocije 08. travnja 2020.

Policijski pas na specijalnom zadatku zbog koronavirusa: Pogodi što traži?

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako je ovaj vrijedni pas dio tima škotske policije i pomaže im u otkrivanju ilegalne droge, svoj oštar njuh on zadnjih dana koristi za nešto drugo.

Zbog koronavirusa, u nekim je državama i trgovinama problematična postala mala količina toaletnog papira te ga zbog toga mnogo ljudi ne može pronaći i kupiti.

No, škotska policija došla je na odličnu ideju i svojeg četveronožnog prijatelja i pomoćnika, Maca, istrenirali su tako da umjesto ilegalne droge, ovaj pas može nanjušiti toaletni papir.

Sve su to zabilježili i video zapisom te objavom u kojoj su pozvali ljude na ostanak kod kuće i razumnu kupnju.

Iako je to možda 'lagan' zadatak, pronalazak toaletnog papira unutar policijske postaje, Macove kolege odlučile su se za vrijeme koronavirusa s njim malo poigrati, ali i na taj način dodatno 'naoštriti' njegov njuh u slučaju ako će im ikad trebati priskočiti u pomoć prilikom traganja za ovim trenutno veoma traženim artiklom.

Možda te zanima... 8 čudesnih fotografija koje prikazuju duboke osjećaje životinja Eko Možda te zanima... Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.