Eko 20. veljače 2020.

Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića

Foto: Valtteri Mulkahainen/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Učitelj iz Finske svojom je kamerom ovjekovječio neodoljiv trenutak između tri mladunca medvjeda.

Valtteri Mulkahainen učitelj je tjelesnog odgoja iz Sotkamoa u Finskoj, ali svoje slobodno vrijeme posvećuje fotografiji. Tijekom godina uspio je fotografirati neke nevjerojatne prizore - koje možeš vidjeti na njegovom Facebook i Instagram profilu - ali ovaj set fotografija nalazi se na posebnom mjestu u njegovoj zbirci, prenosi LADbible.

Možda te zanima... Lude navike dva konja: Jedan se pravi mrtav, a drugi sam ide u grad Eko

Mulkahainen je za Bored Pandu izjavio kako je istraživao finsku tajgu - borealnu šumu - oko grada Martinselkonena kad je došao na čistinu i primijetio medvjeda, kojemu se ubrzo pridružilo nekoliko mladunaca. Smješten u skloništu udaljenom 50 metara od medvjeda, imao je savršen pogled na njih i počeo je snimati nevjerojatne prizore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valtteri Mulkahainen (@valtterimulkahainen) on

"Fotografirao sam mladunce sa starijim medvjedom cijelu večer. Ponašali su se poput malene djece. Igrali su se i plesali, a bilo je i nekoliko prijateljskih svađa", zaključio je učitelj iz Finske. Prizori su zaista neodoljivi i otopili su na srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valtteri Mulkahainen (@valtterimulkahainen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valtteri Mulkahainen (@valtterimulkahainen) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.