Psiha i seks 20. travnja 2022.

Počela je vladavina bika, evo kako će utjecati na svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok je sezona ovna zahtijevala akciju, sezona bika, koja je započela 19. travnja, zahtjeva opuštanje.

Sezona bika će te naučiti koliko vrijedi imati strpljenja, a ono što si posijala u sezoni ovna sada je vrijeme da prepustiš svemiru dok se ti opuštaš. Sezona bika idealno je vrijeme za usredotočenost, postupne promjene i strpljenje. Budući da bik utječe i na romantičnu komunikaciju i na financije, očekuj povećan fokus na uštedu novca i ponovnu predanost ljudima u životu koji su najvažniji, uključujući i sebe. Tijekom sezone bika 30. travnja možeš očekivati i intenzivnu pomrčinu Mjeseca u znaku škorpiona što će donijeti dramatične promjene i energične pomake, a i Merkur će opet biti retrogradan. 

Ovan

Vrijeme je da se pozabaviš svojim financijama te obratiš pažnju na svoju potrošnju i proračun. Tijekom vladavine tvog znaka fokus je bio na vlastitom identitetu, ali sada je vrijeme da se malo povučeš i vratiš se zarađivanju. Iako će želja za trošenjem biti na vrhuncu tijekom sezone bika, najbolje je da se usredotočiš na izgradnju sigurnosti i uštedu svojih novčića za kišne dane.

Bik

U proteklih nekoliko mjeseci bilo je puno traganja za dušom, ali sada je vrijeme da izađeš iz glave i usredotočiš se na sebe. Možda ćeš otkriti da iznova gradiš sliku sebe ili stvaraš nove granice. Dopusti si eksperimentiranje izvan svoje zone udobnosti, a Sunce u tvom znaku natjerat će te da doneseš neke velike odluke. U posljednje vrijeme pokušavaš uvijek biti uz druge, ali ovaj mjesec moraš sebe staviti na prvo mjesto.

Blizanci

Budi spremna povezati se sa svojom duhovnom stranom. Fokus ti je na istraživanju onostranih stvari kao što su tvoja podsvijest i snovi. Vodi dnevnik snova i obrati pozornost na znakove koje ti svemir šalje. Očekuj neka otkrića o temama koje su ti bile na umu posljednjih nekoliko mjeseci i budi otvorena prema tome. Možda će ti odnosi biti jasniji zbog tvojih snova i podsvijesti. Ovo je dobar mjesec za utemeljenje, meditaciju i fokusiranje na duhovnu praksu. 

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za travanj Psiha i seks

Rak

Ovaj mjesec ćeš svoju ljubav i brigu dati svima oko sebe. Prošli mjesec je obilježio veliki pomak u tvojoj karijeri, a ovaj mjesec će se ta energija pomaknuti prema tvojoj povezanosti s društvom. Svjetlo reflektora možda nije tvoje omiljeno mjesto, ali postoji potencijal za stvaranje novih veza. Prihvati društveni život i otvorenog srca prihvati nove prilike.

Lav

Zabavljala si se, ali sada je vrijeme za posao. Ovaj mjesec će ti pomoći da oblikuješ svoj imidž u javnosti i bilo bi dobro da razmisliš o tome jesi li zadovoljna smjerom kojim ideš u poslovnom smislu. Možeš očekivati da ćeš biti vrlo zaposlena na poslu, a potencijal za promjenu karijere ili dobivanje zasluženog unapređenja je na vrhuncu. Ostani usredotočena na kvalitetan rad i ne boj se preuzeti zasluge za stvari koje stvaraš.

Djevica

Ove sezone fokus je na putovanju pa se nemoj bojati malo izgubiti ili zalutati s utabanih staza dok istražuješ nove kulture i prakse. Posljednjih nekoliko mjeseci razmišljaš o odnosima, a vrijeme je da ponovno upoznaš sebe. Ovaj mjesec je idealno vrijeme za solo putovanje u nepoznate krajeve koja će ti pomoću otkriti sebe. Napravila si velike korake u povezivanju s drugima, a sada je vrijeme da razmisliš o svim načinima zbog kojih si se razvila i kamo ideš dalje.

Vaga

Ove sezone dobro sagledaj svoj život, posebno svoje odnose s drugima kako bi shvatila koje su tvoje potrebe. Možda ćeš se morati oslanjati na druge više nego inače. Nemoj se bojati zatražiti pomoć od onih koji su ti dragi i pripazi na ljude za koje se čini da nemaju vremena za tebe kada su ti najpotrebniji. Odnosi se mijenjaju ovog mjeseca, neki na bolje, neki na gore. 

Možda te zanima... Superhoroskop i antihoroskop za sve znakove Psiha i seks

Škorpion

Ranjivost može zvučati kao zastrašujuća riječ, ali je neophodna za intimnost koju tražiš. Otvori svoje srce drugima jer je ova sezona usredotočena na tvoje odnose. Ovog mjeseca možda ćeš preuzeti neke ozbiljne obveze. Ako imaš dugogodišnjeg partnera, sada je možda vrijeme da napravite sljedeći korak u vašoj vezi. Osjećat ćeš se romantičnije i otvorenije sa svojim emocijama tijekom tog vremena, stoga prihvati ranjivost i reci što misliš.

Strijelac

Uključi nove navike u svoju dnevnu rutinu kako bi stvari bile začinjene i zabavne. Vrijeme je da se usredotočiš na povratak u žižu zbivanja. Iako si poznata po svojoj zabavnoj i koketnoj strani, ljudi podcjenjuju tvoju pamet i vještine. Ovaj mjesec usredotoči se na usklađivanje svojih dnevnih navika sa svojim dugoročnim ciljevima i fokusiraj se na budućnost.

Jarac

Prošli mjesec osjećala si se sentimentalno jer je život bio usredotočen na tvoj dom i obitelj. Ali sezona bika je idealna za opuštanje i istraživanje tvojih zadovoljstava. Isprobaj nove stvari ili se vrati starim hobijima i poveži se sa svojom kreativnom stranom. Osjetit ćeš manje tereta odgovornosti ovog mjeseca jer energija unosi bezbrižnu notu u tvoj život. Odmori se od svog posla i dopusti svom unutarnjem djetetu da preuzme vodstvo ovog mjeseca.

Vodenjak

Sezona Bika vezana je uz povezivanje s tvojim korijenima. Možda ćeš osjećati dodatnu nostalgiju dok se podsjećaš na svoj život u kući. Dobar je trenutak da se povežeš sa svojom obitelji ili rekonstruiraš kakva bi idealna obitelj trebala biti. Ne boj se postaviti neke granice s voljenima i usredotoči se na pretvaranje svog doma u sigurno utočište. Teški razgovori stvaraju jače veze, stoga svakako iznesi svoje mišljenje i radi na izgradnji kućnog života iz snova ovog mjeseca.

Ribe

Ove sezone otvorit ćeš svoj um i poboljšati verbalne vještine, što će biti odlično za tvoje samoizražavanje. Lakše nego ikada prije prenosit ćeš svoje misli i snove drugima. Sezona bika donosi osjećaj sanjive i prizemljene energije te usredotoči dobivenu inspiraciju na nekoliko projekata koje želi završiti ove godine.

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.