Psiha i seks Seks i veze 25. siječnja 2018.

Pet znakova da si predugo sama

Zabrinut-Žena
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada dugo nemate partnera, izgubite osjećaj kako je to biti u vezi. Ponekad ste možda zbunjeni, jer čak niti ne osjećate potrebu biti s nekim. Evo nekih pokazatelja da ste predugo sami i da se to treba promijeniti.

Snižavanje kriterija - kada počneš snižavati kriterije i raditi kompromise prilikom izbora partnera, to je siguran znak da si predugo bila sama. No, iako si dugo sama, ne trebaš prihvatiti bilo koga.


Negativni si po pitanju veza - Uporno misliš i govoriš da veze nisu za tebe. To što nisi pronašla pravu osobu ne znači da treba na veze gledati negativno i misliti da ti jednostavno nisi za vezu.


Misliš na prethodne veze - Zanima te emotivni status tvojih bivših partnera. Uhodiš ih, a možda i želiš ponovno biti s nekim od njih. To se događa jer si predugo sama.

Usamljenost Možda te zanima... Usamljenost u vezi Psiha i seks Usamljena_Zena Možda te zanima... Usamljenost jednako štetna kao i pušenje Psiha i seks
Nedostatak samopouzdanja - Počinješ gubiti samopouzdanje i ne osjećaš se dobro. Zato što dugo nisi imala partnera počinješ se pitati je li sve u redu s tobom i tvojim izgledom.


Guraš muškarce od sebe - Vjerojatno si postavila zid oko sebe kako ne bi dozvolila niti jednom muškarcu da ti se približi. Možda si u prošlosti imala neka loša iskustva u ljubavi, ali ne dozvoli da to utječe na život i buduće veze.

Jesi li ti žena koja previše voli?
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.