Psiha i seks Moje emocije 14. svibnja 2021.

Idealne frizure za svaki horoskopski znak

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrologinja Lisa Stardust za HelloGiggles otkrila je što će vam najbolje stajati...

Ovan

"Ovnovima će se svidjeti vatrena i hrabra frizura koja im omogućuje da prigrle svoju buntovnu prirodu", kaže Stardust. Ako ste se poigravali s idejom da obrijete svu kosu, smatrajte ovo znakom.

Bik

Ako ste Bik, Stardust kaže da bi eksperimentiranje s divovskom, valovitom grivom kose mogao biti pravi put za vas. "Biku je potreban izgled koji prihvaća njihovu senzualnu i dekadentnu prirodu", objašnjava Stardust. Bilo da to postižete prihvaćajući prirodnu teksturu vaše kose ili dodajući neke ekstenzije, ovaj bi stil mogao dobro odgovarati bikovoj osobnosti.

Blizanci

Clavicut (zvani dugi bob koji seže točno do vaše ključne kosti) mogao bi biti izvrstan balans duge i kratke kose, ako ne možete odlučiti kojim putem ići, objašnjava Stardust. "Duljina između savršena je za dualističke Blizance koji vole besprijekoran izgled", kaže ona.

Rak

"Rakovi imaju puno emocionalnih slojeva, zbog čega bi njihova kosa trebala biti također slojevita", kaže Stardust. Bez obzira odlučite li se za dugačke ili kratke slojeve, ovaj stil mogao bi biti najbolji za vas.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pozornosti, zbog čega će ih privući trendovska frizura. "Odlučit će se za dramatičan izgled koji će dati potreban 'boom' kada podijelite svoju fotografiju ili više njih na Instagramu", objašnjava Stardust.

Djevica

Ne postoji stil koji kombinira bolje klasičan i elegantni izgled poput onog francuskog boba. Francuski je bob obično kraći od tipičnog boba duljine do brade, a iako ima dramatičan rez, ima i onaj jedinstven izgled kao da je pripremljen 'bez muke', baš kakav i vole perfekcionističke Djevice. 

Vaga

Za Vage je uravnotežen i sofisticiran izgled savršen, objašnjava Stardust, što lob čini idealnim stilom. Kao bonus, to može biti velika promjena za one s dugom kosom koji još nisu spremni za radikalno šišanje.

Škorpion

Ovaj je izgled izravan i oštar, baš kao i Škorpioni. "Škorpioni ne vole okolišati, niti kada je u pitanju njihovo izjašnjavanje niti izgled, zbog čega će se odlučiti za ovaj uglađeni stil", kaže Stardust.

Strijelac

Za uvijek dobro raspoložen i opušten znak poput Strijelca, duga, raspuštena kosa može ponuditi razne mogućnosti oblikovanja kako im nikad ne bi dosadila, kaže Stardust. Razmislite o dodavanju dugih, valovitih ekstenzija kako biste postigli ovaj look.

Jarac

Jarci su poznati po tome što su žilavi, pa im klasična, a hrabra frizura poput boba izvrsno pristaje. "Bob će omekšati njihovu vibraciju i stav", objašnjava Stardust. Alternativno, valovitiji, prirodno stilizirani bob mogao bi biti mekša interpretacija i dodati ravnotežu žilavoj vanjskoj ljusci Jarca.

Vodenjak

Pixie krojevi uvijek će biti u trendu, međutim, oni su također velika obveza, pa nisu za one koji ne vole često ići na šišanje ili pred ogledalom sređivati kosu. No, čak ako vam ih je mučno uređivati, oni su savršeni za vaš zračni znak. 

Ribe

Nitko ne voli sanjivu i romantičnu atmosferu poput Riba. S obzirom na to, Shag - ovaj pomalo vrckasti stil sa slojevima nadahnut 70-ima mogao bi biti upravo prikladan za ovaj nostalgični i umjetnički vodeni znak.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.