Psiha i seks Seks i veze 10. kolovoza 2021.

Ovo odaje želi li muškarac dugotrajnu vezu ili samo seks...

Foto: shutterstock Ponekad muškarci testiraju žene jer se osjećaju bespomoćno, a rade to kako bi vidjeli hoće li njihove mane natjerati ženu da ode
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Odmah znati što potencijalni partner doista želi bilo bi sjajno za živce, a i uštedjelo bi vrijeme. Što ako kažemo - moguće je!

Kome nije poznata sljedeća situacija? Ponekad izlazimo s nekim i intuitivno pogađamo tko sjedi preko puta nas - želi li samo malo zabave ili je netko tko traži dugotrajnu vezu. Ono što obično označavamo kao „osjećaj u želucu“ je, međutim, malo više od leptirića ili mučnog osjećaja.

Znanost potvrđuje: žena zna

Australski znanstvenici Antar i Stephen pitali su se možemo li zaključiti traži li se tek brza zabava ili pak dugačka veza? Kako bi to saznali, 123 ispitanika zamoljena su da se sami procijene. Zatim su im prezentirane fotografije ispitanika suprotnog spola s istim upitnikom. Rezultat istraživanja? Žene mogu ispravno procijeniti koliko je velika tendencija muškaraca ući u seksualni kontakt čak i bez emocionalne veze.

Je li on više zainteresiran za neobavezan seks, moglo se vidjeti po ovim crtama lica: izduženo lice, visoko čelo, izražena čeljust, dugačak nos i velike oči. Nasuprot tome, određivanje ove takozvane socioseksualnosti ne djeluje pouzdano. Još nije moguće točno reći zašto je to tako.

Ono što istraživanje ne uzima u obzir su izrazi lica, geste i, naravno, osobne vrijednosti i iskustva. Sve su to važni pokazatelji koji govore kasnije za ili protiv veze. Najbolji način da to saznaš - bez obzira na istraživanje ili ne - je kroz razgovore.

Fliper položaj Možda te zanima... Seksualni položaj fliper: Ova poza izludit će svaku ženu Psiha i seks Seks Možda te zanima... Što žene stavljaju na prvo mjesto u seksu i zašto je to loše za oboje? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.