Psiha i seks 20. veljače 2023.

Ova tri horoskopska znaka nosit će ružičaste naočale cijeli tjedan

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 20. do 26. veljače tri će horoskopska znaka posebno iskoristiti sreću, kreativnost i romantiku koju donose zvijezde.

Kako zima polako dolazi kraju, sve je više uzbuđenja i ljubavi oko nas, a to potvrđuju i planetarne šetnje. Dok sunce prelazi u sanjive ribe, tako ćemo svi dobiti svoj par ružičastih naočala. Dok će neki takve naočale staviti tek povremeno, ova tri znaka nosit će ih cijeli tjedan pred nama. 

Ovan

Jeste li spremni da sva svjetla pozornice budu uperena u vas? Kroz vaš znak ovaj tjedan prolazi sretni Jupiter koji donosi dozu ljubavi, šarma i ljepote. To znači da će vam svi pothvati, bili oni na ljubavnom ili poslovnom planu, izuzetno ići od ruke. S Jupiterom se udružila i Venera koja će vam pomoći osvježiti stil tako da se ovaj tjedan nemojte bojati isprobati modne kombinacije koje inače ne biste. Svoje nove kombinacije ne zaboravite zabilježiti na društvenim mrežama, a Merkur i Venera će se pobrinuti da pozornica bude samo vaša 22. veljače. Tog ćete dana biti i posebno uspješni u smišljanju poslovnih ideja tako da ih sve zapišite na papir, koliko god se neobične činile. 

Blizanac

Ovaj tjedan za blizance ne postoje nikakve granice. Znate li gdje se vidite za nekoliko godina? Jeste li već počeli aktivno razmišljati o svom novom i boljem životu? Sada je vrijeme da počnete. Mjesec u znaku ribe se smjestio u vašu 10. kuću što vas dodatno motivira da preokrenete svoj život na bolje. Nemojte dopustiti da vas trenutna situacija s kojom možda niste zadovoljni koči da razvijete planove za budućnost u kojoj ste sretni i ispunjeni. Venerina putanja u vašu 11. kuću omogućit će vam da se posvetite svojoj individualnoj slobodi i napokon krenete prema samostalnijem i zadovoljnijem životu. Pri tome nemojte zaboraviti na sve one koji vas u tome bodre.

Strijelac

Mjesec u znaku ribe donosi dosta promjena i u život strijelaca. Ograničava vas okolina i ljudi koji misle da su vaše ideje previše avangardne i posebne? Vrijeme je da ih ostavite iza sebe. Venerina kretnja probudit će dodatnu dozu kreativnosti i strasti u vama, a to će vam omogućiti da napokon krenete slušati sebe i svoju intuiciju. Dok će vam ova nova životna snaga i volja doći odmah početkom tjedna, već dva dana kasnije, odnosno 22. veljače, doći će i dodatna doza romantike. Nemojte otkazati zakazane planove, koliko god niste raspoloženi za njih - sigurno će se isplatiti. 
 

Možda te zanima... Horoskop za veljaču za svih 12 znakova Psiha i seks Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.