Psiha i seks Moje emocije 29. srpnja 2016.

Nova ljubavna pravila za zauzete i za samce

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako nisi u vezi, neka ovo bude godina u kojoj ćeš se jednom zauvijek riješiti fobije od upoznavanja preko interneta ili zajedničkih prijatelja. Na društvenim mrežama ćeš sasvim sigurno zapaziti zanimljive ljude.

Ako si u vezi, učini drugima uslugu i ne ponašaj se kao da je online upoznavanje samo za očajnike.

Dobro je da imaš na umu i sljedeće:

  • Spavaća soba nije mjesto za gadgete. Pod tim podrazumijevamo i televizor. Dakle, eliminiraj ga iz svoje ”oaze odmora i uživanja”, zajedno s mobitelom, laptopom, supersatelitskim lokatorom koji prima poruke s Marsa... O. K., malo se šalimo, ali vjerojatno si shvatila poruku - samo ti i on.
  • Ako si u skladnoj vezi, uživaj u njoj. Ponekad nam se čini da je trava u susjednom dvorištu zelenija i mislimo da uvijek može i bolje, pa zbog toga propustimo primijetiti koliko nam je zapravo lijepo. Ako se volite, poštujete, razumijete, uvijek ste tu jedno za drugo – uživajte. Sve ostalo su sitnice.
  • Gledaj romantične komedije, ali budi svjesna da one nisu realnost. Da, svaka od nas bi voljela da njezina ljubavna priča započne romantičnim susretom, ali u životu se to najčešće ne događa. Daj šansu muškarcu kojeg si upoznala preko interneta (vidi pravilo 1) ili posredstvom prijatelja. Sretan kraj je jedino što je bitno.
  • Ne pokušavaj ”ukalupiti” svoj ljubavni život u očekivanja drugih ljudi. Recimo, neke od nas ne žele voditi ljubav s muškarcem u kojeg nisu zaljubljene, dok druge imaju ”prijatelja za seks” za kojeg ih veže pa... seks, a ne zaljubljenost. Neke veze su monogamne, neke nisu. Dok god nitko nikome ne laže, sve je u redu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.