Psiha i seks Moje emocije 26. rujna 2016.

Muškarci oženjeni pametnijim ženama žive dulje, sretniji su...

Par_17
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Djevojke ponosne na svoju inteligenciju odrastaju u odgovorne i samostalne žene. To muškarcima pomaže da stvore ugodno obiteljsko ozračje u domu.

Nije nepoznanica kako je snažna intelgencija poželjna ljudska osobina, ali manje je poznato da pametne žene bolje djeluju na svoje muškarce od onih manje inteligentnih.Prema najnovijem istraživanju, muškarci koji žive s inteligentnijim ženama žive dulje, sretniji su, imaju kvalitetniji život i rjeđe obolijevaju od demencije ili Alzheimera. Naime, takve žene na muškarce imaju vrlo jak utjecaj, fizički i psihički - djeluju stimulativno na njihov mozak. 

Lijepe žene biraju manje atraktivne muškarce zbog...

Lawrence Whalley, umirovljeni profesor mentalnog zdravlja iz Škotske je rekao: "Sve što muškarci trebaju učiniti ako žele živjeti dulje je to da ožene inteligentniju ženu. Nema bolje stimulacije za mozak od toga".

Djevojke koje su ponosne na svoju inteligenciju odrastaju u odgovorne i samostalne žene. To muškarcima pomaže da uspostave zdraviji odnos s partnericama i stvore ugodno obiteljsko ozračje u domu. Ovo istraživanje pokazalo je kako su muškarci koji su izabrali pametnije žene puno sretniji od onih koji su partnerice birali samo na osnovu lijepog fizičkog izgleda, piše Bright Side

Karakteristike alfa muškaraca i žena

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.