Psiha i seks Seks i veze 08. studenoga 2019.

Kolumnististica opisuje iskustvo telefonskog seksa i daje upute za početnike

Foto: Getty Images
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kolumnistica GQ magazina, Sophia Benoit, opisala je svoje iskustvo telefonskoga seksa. Njezin tekst prenosimo u cijelosti.

Prvi put kad sam imala telefonski seks bio je s dečkom s interneta. Da, možda bi mislila da će se taj prvi put dogoditi s dečkom s kojim sam bila u vezi dvije godine, ali ne. Prodavala sam slike svojih stopala, za mnogo novca, dok me jedan "klijent" nije pitao jesam li voljna imati telefonski seks.

Nazvao je, prve dvije tri minute bilo je čudno, no onda je krenulo na bolje. Njemu je bilo sjajno, a meni je bilo neutralno, kvazi-profesionalno i potpuno odbojno. No, isplatilo se. On mi je platio, a to su učinili i drugi dečki.

Nakon nekog vremena imala sam telefonski seks s dečkom koji mi se sviđao, ne zbog novca i ne poslovno i tada sam zapravo iskusila što je to i bilo je stvarno odlično!

Možda te zanima... 10 zanimljivih činjenica o seksu koje sigurno nisi znala Psiha i seks

Slušanje nečijeg glasa i disanja stvara intimu i visoka je šansa da se izgubiš u trenutku i opustiš te doživiš fantastično iskustvo. Poput prljavih razgovora uživo, za vrijeme seksualnoga odnosa i početak telefonskoga seksa ponekad može biti neugodan, pogotovo ako ga nikada nisi probala.

Počni s običnom porukom

Ako pokušavaš imati telefonski seks s partnerom ili nekim drugim, vjerojatno ne bi trebala biti direktna i hladno poslati poruku "Hej, želiš li imati telefonski seks sada?" Ne moraš to planirati tjednima unaprijed, no slanje zavodljivih poruka ili fotografija, poznatije pod imenom "sexting" prije samoga poziva je dobar uvod i daje vrijeme za dodatno razmišljanje kako započeti poziv.

 | Author: Getty Images Foto: Getty Images

Prihvati neugodne situacije

Ponekad se i za vrijeme seksualnoga odnosa uživo s partnerom dogodi nešto neugodno ili nespretno, a isto vrijedi i za telefonski seks. Teško je postići da dvije osobe budu jednako uzbuđene i to bez dodirivanja. Prihvati to da neće svaka minuta razgovora biti jednako "vruća" i nasmij se neugodnim trenucima.

Možda te zanima... 5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena Psiha i seks

Ne moraš probuditi unutarnju porno zvijezdu u sebi

Postoje dvije vrste telefonskoga seksa - maturbacija i igranje uloga. Prva vrsta mnogo je lakša, obično uključuje dvije osobe koje masturbiraju u isto vrijeme i opisuju to jedna drugoj. Drugu vrstu teže je održati jer uključuje dugotrajno pretvaranje i opisivanje neke seksualne priče. Ono što ga čini teže izvedivim jest činjenica da se treba pretvarati da niste na telefonu, morate se oboje držati uloga te trebate održati zanimljiv i "vruć" narativ. Ne bih ga preporučila osobama koje su nove u telefonskome seksu.

Fantaziju izgradite zajedno

Imaj na umu da, kao i kod redovnoga seksa, treba uključiti i predigru. Ne možeš uzeti mobitel, nazvati nekoga i reći mu "Zamišljam da vodimo ljubav", uz stenjanje i nakon toga prekinuti poziv. Naravno, to nije nemoguće, no to onda nije telefonski seks, to je samo čudan poziv koji bi mogao rezultirati policijskom prijavom. Ono što trebaš napraviti je razgovorom izgraditi zajedničku fantaziju. govoriti "Zamišljam da smo..", "Voljela bih da si.." Verbaliziranjem onoga što i inače radite jedno drugom za vrijeme odnosa ili onoga što ti voliš da ti netko radi ne možeš pogriješiti.

Seks Možda te zanima... 8 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju o seksu Psiha i seks

Opusti se

Telefonski seks sjajno je mjesto za otpuštanje fantazija i maštanje o stvarima koje možda u stvarnom životu ti ili tvoj parter ne bi napravili, zbog bilo kojeg razloga. Zbog činjenice da niste u istoj sobi i ne gledate se u oči osjećat ćeš se slobodnije i bit ćeš spremna reći ono što stvarno želiš. Telefonski seks vrijeme je za ostvarivanje svojih želja. Proširi svoje granice.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.