Psiha i seks 11. rujna 2022.

Klackalica: Ovaj seksualni položaj obećava intenzivne orgazme

Seks
Foto: shuterstock Pokušaj s položajem u kojem se osjećaš najviše seksi.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualni položaj zvan 'klackalica' savršen je spoj romantike i erotike. Otkrit ćemo ti sve što trebaš znati o ovom vrućem seksi položaju

Ako si u potrazi za intenzivnim i istovremeno romantičnim seksualnim položajem, svakako bi trebala pobliže proučiti „klackalicu“.  Otkrit ćemo ti kako funkcionira i što čini ovaj položaj posebnim.

Ovako funkcionira seksualni položaj 'klackalica'

Kod klackalice muškarac najprije sjedne na krevet ispruženih nogu. Kako bi mogao bolje zadržati ravnotežu, korisno je lagano saviti jednu nogu. Žena potom sjedne u njegovo krilo, ostavljajući svoje noge podignute – za razliku od lotosa – i uzimajući penis u sebe. Dok žena obavija svoje ruke oko partnera i drži se za njega, on stavlja ruke na njezinu stražnjicu i pomiče njezinu zdjelicu gore-dolje ljuljajućim pokretima uz mali pritisak.

Budući da je žena na nogama, ima priliku preuzeti kontrolu nad seksom te odrediti brzinu i intenzitet penetracije. To, kao i činjenica da se možete nevjerojatno približiti, dodirivati i ljubiti u položaju klackalice, čini ovo vrlo posebnim iskustvom koje ti i tvoj partner ne biste trebali propustiti.

Stvari koje se mogu dogoditi nakon seksa Možda te zanima... Ove 4 stvari muškarci najviše mrze tijekom seksa Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.