Psiha i seks 12. ožujka 2015.

Ambasadorica Mila Elegović u novom filmu

Zagreb_Cappuccino_Kinoulaznice_Mila_Elegovic_Mrsavimo_Zajedno_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dijelimo 10 ulaznica za 2 osobe za svečanu premijeru filma ''Zagreb Cappuccino'' koja će se održati u nedjelju, 15. ožujka u 21 sat u kino Europa u Zagrebu (Varšavska 3)

Odabrali smo dobitnike karata za premijeru filma ''Zagreb Cappuccino'', sve ćemo ih kontaktirati putem e-maila koji su ostavili u obrascu. Svi dobitnici trebali su točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

  • Koja je od dviju glavnih glumica filma ''Zagreb Cappuccino'' ujedno i ambasadorica Mršavimo zajedno kluba te s kim planiraš doći na premijeru filma i zašto?

Više o filmu ''Zagreb Cappuccino''

''Zagreb Cappuccino'' je priča o najboljim prijateljicama na pragu četrdesetih, Petri (Nela Kocsis) i Kiki (Mila Elegović). Petra, koja živi u Zagrebu upravo se razvodi od svog supruga, a Kika dolazi iz Kolna kako bi joj bila oslonac i kako bi je utješila. Kika, gradska djevojka sklona tulumarenju, pokušava usmjeriti Petru kako da nastavi sa svojim životom u novonastaloj situaciji – bez supruga i obitelji. Tijekom zajedničkog druženja i noćnih izlazaka, saznajemo kakvi su njihovi strahovi i problemi, upoznajemo njihovu usamljenost, nesigurnosti, ali i unutarnju snagu.

Ovo je film o potrazi za srećom te film koji navija da glavne junakinje tu sreću do kraja priče zaista i pronađu. ''Zagreb Cappuccino'' debitantski je dugometražni igrani film Vanje Sviličić. Autori scenarija su Vanja Sviličić i Ognjen Sviličić, a u filmu uz Milu Elegović i Nelu Kocsis među ostalima glume Igor Kovač, Dušan Gojić i Jadranka Elezović.

Pročitaj prvu kolumnu naše suradnice Mile Elegović

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.